Antena Meniu Search
x

A murit Costel Corduneanu. Liderul temutului clan de interlopi a încetat din viaţă într-un spital din Târgu Mureș

Costel Corduneanu, unul dintre liderii celui mai de temut clan interlop din România, a încetat din viaţă. Din primele informaţii, şeful Cordunenilor era internat într-un spital din Târgu Mureș, unde suferise o intervenție chirurgicală pe cord. Costel Corduneanu a reprezentat de două ori România la Jocurile Olimpice, dar a ajuns în ochii publici din cauza violenţei cu care acţiona ca lider al lumii interlope. 

de Redactia Observator

la 15.04.2024, 14:32

A murit Costel Corduneanu. Liderul temutului clan de interlopi a încetat din viaţă într-un spital din Târgu Mureș

Costel Corduneanu, unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din Iaşi şi şeful clanului Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, a murit astăzi, 15 aprilie 2024.

Acesta se afla internat de mai multe săptămâni într-un spital din Tg. Mureş după ce a suferit o intervenţie chirurgicală la cord. 

Costel Corduneanu a murit la 54 de ani, în urma unui transplant de inimă

Costel Corduneanu, cunoscut în Iași și în întreaga țară pentru implicarea sa în numeroase scandaluri și activități ilicite, a murit în urma unui transplant de inimă care nu a reușit, potrivit publicaţiei salutiasi.ro. În vârstă de 54 de ani, Corduneanu se lupta de câțiva ani cu probleme cardiace severe, care, în cele din urmă, l-au făcut eligibil pentru transplant.

Pe acelaşi subiect

Procedura a durat aproximativ șase ore, timp în care echipa medicală a lucrat intens pentru a înlocui inima bolnavă a lui Corduneanu cu una sănătoasă, provenită de la un donator compatibil. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse, corpul lui Costel Corduneanu nu a acceptat noul organ, cauzând complicații post-operatorii care nu au putut fi gestionate.

Costel Corduneanu a reprezentat de două ori România la Jocurile Olimpice

Născut într-o familie modestă, Costel Corduneanu s-a distins inițial pe plan sportiv, fiind campion mondial la cadeți, la lupte, și reprezentând România la Jocurile Olimpice din 1992 și 1996.

De altfel, Federația Română de Lupte a transmis un mesaj după moartea lui Cosrduneanu: "Federația Română de Lupte anunță cu regret trecerea în neființă a celui care a reprezentat luptele libere românești cu succes - Costel Corduneanu.

Costel Corduneanu a fost unul dintre cei mai buni luptători pe care i-a dat municipiul Iași, fiind Vicecampion European și participant la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, unde a ocupat locul 9 – Barcelona, 1992, respectiv locul 14 – Atlanta, 1996. Federația Română de Lupte transmite sincere condoleanțe familiei și apropiaților! Dumnezeu sa îl odihnească!".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Performanțele sale la Barcelona și Atlanta, unde a ocupat locurile 9 și respectiv 14, l-au făcut cunoscut pe plan internațional. Fratele său, Gheorghe, a fost de asemenea un luptător olimpic de succes, consolidând renumele familiei în sporturile de contact. După retragerea din sportul de performanță, Costel Corduneanu a căpătat rapid notorietate în lumea interlopă, unde a fost considerat unul dintre cei mai influenți lideri din Moldova. Carisma și conexiunile sale l-au propulsat în vârful ierarhiilor criminale, unde a rămas o figură dominantă până în ultimii ani ai vieții sale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 29 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » A murit Costel Corduneanu. Liderul temutului clan de interlopi a încetat din viaţă într-un spital din Târgu Mureș