Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Interlopul Corduneanu şi soţia scapă de arest. Dădeau împrumuturi cu dobândă de 400% celor care joacă la păcănele

Unul din liderii clanului Cordunenilor şi soţia lui au scăpat de arest în dosarul împrumuturilor cu dobânzi de până la 400%. Cei doi vor fi cercetaţi sub control judiciar. Nu sunt însă singurele măsuri luate de judecători care suspectează că numărul victimelor ar fi de ordinul sutelor. Motiv pentru care poliţiştii îndeamnă persoanele vătămate să se adreseze autorităţilor.

de Clara Mihociu

la 02.11.2022 , 14:40

Față de 11 dintre cele 15 persoane care au fost reținute inițial pentru 24 de ore, judecătorii au decis arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, Pentru Adrian Corduneanu și soția sa, judecătorii au decis cotrolul judiciar, iar pentru alte două persoane s-a dispus arestul la domiciliu.

35 de persoane au fost ințial duse la audieri, după percheziții

Ințial au fost duse la audieri 35 de persoane, după perchezițiile de mare amploare care au avut loc la începutul acestei săptămâni, pentru destructurarea a două grupări infracționale organizate care ofereau bani cu camătă.

Vezi și

Potrivit anchetatorilor, dobânzile erau în unele cazuri de-a dreptul uriașe. Variau de la 20% și ajungeau până la chiar 400%. Banii erau oferiți însă unor persoane destul de influente care, în general, dețineau și terenuri, de exemplu. Era vorba fie de funcționari publici, fie de persoane care aveau probleme cu legea, sau împătimiți ai jocurilor de noroc. În urma perchezițiilor au fost ridicate și mai multe arme și cuțite, dar și sume impresionante, peste 50.000 de euro, 33.000 de lei și peste două kilograme de aur.

Clara Mihociu Like

Se spune că în fiecare glumă există și un sâmbure de adevăr. Cam așa am ajuns eu pe tărâmul presei. În glumă, un profesor mi-a spus că am voce de radio la finalul primului an de facultate. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Interlopul Corduneanu şi soţia scapă de arest. Dădeau împrumuturi cu dobândă de 400% celor care joacă la păcănele