Antena Meniu Search
x

Video Adrian Corduneanu, arestat pentru cămătărie. Cunoscutul interlop ieșean a fost prins de polițiști în trafic

Adrian Corduneanu, unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din România, a fost arestat preventiv pentru cămătărie. Bărbatul a fost depistat seara trecută de către oamenii legii din Vaslui în trafic, şi a fost preluat, ulterior, de către poliţiştii ieşeni.

de Redactia Observator

la 16.11.2022, 08:40

Vezi și

În primă instanţă, după dosarul în care a fost anchetat pentru cămătărie, acesta a fost plasat sub control judiciar, iar acum procurorii au făcut contestaţie. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis să fie înlocuită măsura de control judiciar, cu arest preventiv pentru 30 de zile.

Interlopul Corduneanu, reţinut în dosarul împrumuturilor cu dobânzi de până la 400%

La începutul lunii noiembrie, interlopul ieşean Adrian Corduneanu, soţia acestuia şi alte 13 persoane au fost reţinute după ce au fost audiate de procurorii DIICOT în dosarul împrumuturilor cu dobânzi de până la 400 la sută. Potrivit poliţiştilor, în urma celor 42 de percheziţii făcute luni, 35 de persoane au fost duse la audieri. Ulterior, 15 persoane au fost reţinute de procurori pentru 24 de ore, iar faţă de o altă persoană a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Printre persoanele reţinute în acest dosar s-a numărat și interlopul ieşean Adrian Corduneanu şi soţia sa, dar şi alte rude ale acestora. În urma percheziţiilor domiciliare, au fost descoperiţi şi ridicaţi 50.680 de euro, 33.000 de lei, 2,2 kg de aur, două pistoale, dintre care unul cu piper şi unul de tip Airsoft, 12 cuţite şi săbii, spray-uri lacrimogene, 55 de telefoane mobile, documente ce ar conţine evidenţa operaţiunilor de cămătărie şi acte de proprietate pentru bunuri imobile. De asemenea, a fost instituit sechestru asigurător pe un imobil tip vilă, în valoare de aproximativ 200.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Adrian Corduneanu, arestat pentru cămătărie. Cunoscutul interlop ieșean a fost prins de polițiști în trafic