Antena Meniu Search
x

Video Costel Corduneanu a fost adus acasă, la Iaşi. Sute de oameni l-au primit pe "Stăpânul Moldovei" cu ropote de aplauze, un proţap şi covor roşu

Trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu, unul dintre cei mai temuți interlopi din Moldova, dar şi din ţară a fost dus aseară acasă, în Iaşi. Sicriul a fost depus în curtea unui restaurant din oraş, acolo unde supranumitul "Stăpânul Moldovei" a fost primit cu ropote de aplauze, un proţap, dar şi covor roşu.

de Redactia Observator

la 17.04.2024, 11:30

Vezi și

Costel Corduneanu, temutul interlop în vârstă de 54 din Iaşi, a murit luni la un spital din Târgu Mureș. Ieri, sicriul cu trupul neînsufleţit a celui care a devenit cunoscut pentru cămătărie, trafic de persoane, de droguri și de arme, dar mai ales pentru actele de violență ale clanului care îi poartă numele, a fost adus acasă, la Iaşi, acolo unde familia şi prietenii au venit să-şi ia rămas bun.

Costel Corduneanu, adus acasă, în Iaşi. A fost aşteptat cu ropote de aplauze, covor roşu şi un sobor de preoți

Aşteptat cu ropote de aplauze, covor roşu şi un sobor de preoți, temutul interlop supranumit "Stăpânul Moldovei" a fost purtat pe braţe de fraţii săi, iar ca un ultim omagiu, rudele au purtat tricouri cu chipul lui și cu emblema Jocurilor Olimpice, unde a reprezentat România de două ori. 

Adrian Corduneanu, fratele lui Costel Corduneanu: Ne pare rău. Le mulţumim tuturor că au venit aici şi care o să mai vină. E o durere foarte mare şi ne pare rău. 

Înainte să intre în lumea interlopă şi să devină cunoscut pentru saga infracţională, care a început încă din anii 2000, Costel Corduneanu a făcut lupte libere de performanţă în cadrul cluburilor Steaua Bucureşti şi Dinamo Brașov. De altfel, Federația Română de Lupte a transmis un mesaj după moartea lui Cosrduneanu: "Federația Română de Lupte anunță cu regret trecerea în neființă a celui care a reprezentat luptele libere românești cu succes - Costel Corduneanu. Costel Corduneanu a fost unul dintre cei mai buni luptători pe care i-a dat municipiul Iași, fiind Vicecampion European și participant la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, unde a ocupat locul 9 – Barcelona, 1992, respectiv locul 14 – Atlanta, 1996. Federația Română de Lupte transmite sincere condoleanțe familiei și apropiaților! Dumnezeu sa îl odihnească!".

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Costel Corduneanu a fost adus acasă, la Iaşi. Sute de oameni l-au primit pe "Stăpânul Moldovei" cu ropote de aplauze, un proţap şi covor roşu