Antena Meniu Search
x

Video Nebun de gelozie a vrut să ia patru vieți. Fugarul din Călărași s-a predat singur după patru zile. Riscă cel puțin 10 ani de închisoare

Fugarul din Călăraşi care a încercat să-şi omoare fosta parteneră şi să le dea foc părinţilor ei s-a predat după patru zile. Bărbatul de 35 de ani a fost căutat cu elicopterul şi câini de urmă special antrenaţi. Şi-a recunoscut faptele şi a fost arestat 30 de zile. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 09.10.2023, 19:57

Vezi și

Reporteri-fugar: Ai vrut să-ţi omori iubita?

- Nu.

- Vă pare rău pentru ce aţi făcut?

- Da, îmi pare rău. Foarte mult.

Pe acelaşi subiect

S-a predat singur după 4 zile

Încolţit de poliţişti şi mascaţi, bărbatul a fost adus la sediul Poliţiei din Călăraşi. A mărturisit jurnaliştilor că regretă. Însă, cu doar câteva ore înainte, recunoscuse că a încercat să curme patru vieţi.

Reporteri-fugar: De ce i-ai dat foc socrului?

- N-am ştiut ce am făcut. M-am speriat.

Orbit de gelozie, individul a spart săptămâna trecută casa fostei partenere dijn comuna Roseţi. A luat un cuţit şi a înjunghiat-o pe femeie şi pe actualul partener. Apoi a încercat să-i incendieze părinţii.

Mama fetei injunghiate: Pe mine a aruncat benzină. Eu am apucat de am fugit. Pe soţul meu l-a băgat aici în colţ. Aruncat cu benzină şi i-a dat foc.  

Imediat după atac, bărbatul a fugit. Ulltima dată a fost văzut pe o insulă împădurită de lângă sat, unde ajunsese cu o barcă pe care a abandonat-o la mal. Poliţiştii au scotocit zeci de gospodării din apropiere, au făcut filtre şi au oprit maşinile care treceau, însă patru zile nu i-au dat de urmă. Pentru misiune au fost folosiţi şi câini de urmă ca să îl depisteze, iar zona a fost survolată de un elicopter.

Bărbatul e cercetat pentru tentativă la omor calificat şi violare de domiciliu. Riscă să stea în spatele gratiilor cel puţin zece ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Nebun de gelozie a vrut să ia patru vieți. Fugarul din Călărași s-a predat singur după patru zile. Riscă cel puțin 10 ani de închisoare