Antena Meniu Search
x

Video "Nu am ştiut ce am făcut!" Primele declaraţii ale fugarului din Călăraşi, după ce a încercat să ucidă 4 oameni. Momentul când este dus la secţie

Fugarul din Călăraşi, individul care a pus poliţia pe jar după ce a încercat să omoare patru oameni, s-a predat. Vă reamintim că bărbatul şi-a înjunghiat fosta iubită, pe actualul ei partener şi i-a incendiat şi pe părinţii femeii. A fost căutat ulterior de forţe impresionante, atât la sol, cât şi din aer, cu ajutorul unui elicopter.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 09.10.2023, 14:27

Vezi și

Bărbatul care şi-a agresat fosta concubină dar şi pe familia acesteia s-a predat după 4 zile. Individul de 35 de ani se află în custodia poliţiei, va fi audiat şi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi.

Individul a înjunghiat-o pe fosta iubită, le-a provocat leziuni şi părinţilor acesteia, cu toţii au ajuns la spital dar medicii ne spuneau că sunt în stare stabilă. Individul a spart geamul locuinţei şi a pătruns în casă, totul după ce femeia l-a părăsit în urmă cu 2 luni. Forţe impresionante au fost mobilizate în data de 5 octombrie , polilişti, jandarmi, dar şi un elicopter.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Nu am ştiut ce am făcut!" Primele declaraţii ale fugarului din Călăraşi, după ce a încercat să ucidă 4 oameni. Momentul când este dus la secţie