Antena Meniu Search
x

Video Bărbatul din Călăraşi care a înjunghiat 4 persoane, căutat de poliţişti, jandarmi, "mascaţi", câini de urmă şi un elicopter

Caz sângeros petrecut la Călărași. Forţe impresionante de poliţie caută un bărbat care și-a înjunghiat fosta iubită, pe actualul partener al acesteia și a încercat să-i incendieze pe părinții femeii. Autorităţile au ridicat şi un elicopter să survoleze o zonă cu păduri şi mlaştini în care se presupune că s-ar ascunde fugarul.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 06.10.2023, 13:04

Vezi și

Totul s-a întâmplat ieri dimineaţă, 5 octombrie, în jurul orei 01:00, atunci când bărbatul a înjunghiat cele patru persoane: fosta concubină, actualul partener al acesteia, precum şi pe părinţii femeii. După aceea, s-a făcut nevăzut. În acest moment se desfăşoară acţiuni la care participă poliţişti, jandarmi, dar şi luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale.

În operaţiunea de căutare au fost aduşi şi câini de urmă, iar ieri a fost ridicat şi un elicopter care a survolat întreaga zonă. Persoanele rănite în acea noapte au ajuns la spital. Potrivit informaţiilor, fosta concubină a bărbatului este în stare gravă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Bărbatul din Călăraşi care a înjunghiat 4 persoane, căutat de poliţişti, jandarmi, "mascaţi", câini de urmă şi un elicopter