Antena Meniu Search
x

Foto Fugarul din Călăraşi, care a înjunghiat 4 persoane în casa fostei iubite, s-a predat poliţiei. Autorităţile nu i-au dat de urmă timp de 5 zile

Fugarul din Călăraşi, care a intrat joi noaptea în casa fostei partenere şi a înjunghiat patru persoane s-a predat poliţiei în dimineaţa aceasta. După incident, autorităţile au declanşat căutări ca în filme în Călăraşi, cu câini de urmă special antrenați, dar și cu un elicopter dar bărbatul a fost de negăsit timp de 5 zile. 

de Redactia Observator

la 09.10.2023, 09:29

Totul s-a întâmplat pe 5 octombrie, în jurul orei 01:00, atunci când bărbatul a înjunghiat cele patru persoane: fosta concubină, actualul partener al acesteia, precum şi pe părinţii femeii. După aceea, s-a făcut nevăzut. În operaţiunea de căutare au fost aduşi şi câini de urmă, iar ieri a fost ridicat şi un elicopter care a survolat întreaga zonă. Persoanele rănite în acea noapte au ajuns la spital.

Bărbatul, pe numele său Radu Costel Dumitru are 35 de ani şi a fost căutat timp de 5 zile, până dimineaţa aceasta, când s-a predat Poliţiei din Călăraşi. În prezent, acesta se află în custodia polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași, pentru stabilirea întregii situații de fapt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Fugarul din Călăraşi, care a înjunghiat 4 persoane în casa fostei iubite, s-a predat poliţiei. Autorităţile nu i-au dat de urmă timp de 5 zile