Antena Meniu Search
x

Video Accidente în mai multe oraşe din ţară după prima ninsoare serioasă. În Bacău, au împrăştiat sare pe şosele cu mâna

Luni seară a nins din nou serios, în Capitală. Au apărut şi primele probleme în trafic. Două maşini s-au ciocnit violent, după ce una dintre ele a derapat şi a ajuns pe banda cealaltă, aproape de Piaţa Presei. Nu au fost victime, dar autoturismele sunt avariate serios.

de Alexandra Duminică

la 09.12.2020, 22:23

Vezi și
  • Din cauza vremii, în mai multe zone din ţară au avut loc accidente.

În Buzău, o porţiune de drum naţional s-a închis, aşa încât drumarii să cureţe poleiul. Era patinoar pe carosabil din cauza ploii îngheţate. Restricţiile de circulaţie au durat două ore între localitățile Mihăilești și Căldărușanca. 

Din cauza zăpezii, au apărut şi primele accidente. Condiţiile meteo sunt nefavorabile, asfaltul este umed şi iată că apar şi primele incidente. 

Şeful Poliției Rutiere Buzău: "S-a constatat că pe o porţiune de 10 km, de la limita cu judeţul Ialomiţa, partea carosabilă era în totalitate acoperită cu polei, ceea ce punea în pericol siguranţa traficului rutier."

Ionuţ Epureanu, IPJ Suceava: "Lipsa echipării corespunzătoare a vehiculului cu anvelope de iarnă pe un astfel de drum este sancţionată cu amendă cuprinsă între 1305 lei şi 2900 de lei."

Drumar: "Dacă e nisoare abundentă, trebuie să salvăm carosabilul! Suntem toţi şoferi!"

Situaţie tragi-comică în Bacău

Dar imaginile zilei vin din Bacău. Au fost postate pe Facebook şi sunt deliciul internauţilor, dacă putem spune aşa. Doar că râdem amar.

Angajaţii de la salubritate presară materialul anti-derapant, adică sarea, cu mâna, ca şi cum ar pune condimente în ciorbă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Accidente în mai multe oraşe din ţară după prima ninsoare serioasă. În Bacău, au împrăştiat sare pe şosele cu mâna