Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Adolescentă de 14 ani, agresată sexual de profesorul ei de engleză. Mama fetei ar fi ştiut, dar nu a depus plângere

O adolescentă ar fi fost agresată sexual de profesorul de engleză, iar mama ei nu a făcut plângere deşi aflase ce s-a întâmplat. Un an mai târziu, copila ar fi fost violată de un alt bărbat, au descoperit anchetatorii. Ambii agresori au fost acum reţinuţi.

de Ana Maria Munteanu

la 23.10.2024 , 14:47

  • Reporter: I-aţi cerut să se dezbrace? E adevărat că i-aţi cerut să îşi dea jos rochia?
  • Profesor: Nu, cu rochia nu e adevărat.
  • Reporter: Dar cu ce? Dar ce i-aţi făcut, ce i-aţi cerut fetiţei?
  • Profesor: Nu răspund, nu răspund!
  • Reporter: Câţi ani aţi fost profesorul ei?
  • Profesor: Patru ani!
  • Reporter: Şi de câte ori aţi agresat-o sexual?
  • Profesor: O dată.
  • Reporter: E o singură elevă pe care aţi agresat-o sexual?
  • Profesor: Singura.
  • Reporter: Dar cu ce? Dar ce i-aţi făcut, ce i-aţi cerut fetiţei?
  • Profesor: Nu răspund, nu răspund!

În cătuşe şi uşor confuz, profesorul de 39 de ani a dat primele explicaţii. în faţa jurnaliştilor. Derapajul "izolat", aşa cum îl cataloghează chiar el, ar fi avut loc la Palatul Copiilor, în iulie anul trecut, pe când fata avea 14 ani. După cursul de engleză, poliţiştii spun că bărbatul i-a cerut adolescentei să se dezbrace.

Mama fetei ar fi ştiut totul

Vezi și

"Regreta si a fost un moment de care nu-si aduce aminte cu placere, a spus ca avut caracter izolat acest moment. Nu au existat sub nicio forma elemente de constrangere. Au avut mai multe discutii in care el a atins-o pe corp fara sa o ameninte, fara sa o bruscheze", spune Flămânzeanu Ion, avocatul profesorului.

Pe acelaşi subiect

Mama fetei ar fi aflat despre gestul revoltător al profesorului. Dar nu l-a reclamat la poliţie. A făcut-o, în schimb, fratele copilei.

Anchetatorii vor să afle acum de ce mama nu a depus o plângere pentru niciunul dintre bărbați deși știa ce se petrece. Tot ce a făcut a fost să i interzică fetei să folosească telefonul mobil și sa părăseasca casa pentru întâlniri cu prietenii. Acum este cercetata pt nedenuntare.

Abuzurile au continuat

Aşa că abuzurile au continuat. În vacanţa de vară, fata a căzut victimă unui alt agresor.

"Un alt bărbat, în vârstă de 36 de ani, i-ar fi propus, în mod repetat, fetei în vârstă de 15 ani să se întâlnească la o adresă din Sectorul 2. Față de acesta se fac cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de coruperea sexuală a minorilor, racolarea minorilor în scopuri sexuale în formă continuată și viol săvârșit asupra unui minor", spune Crina Eșanu Politia Capitalei.

Ambii agresori sunt acum reţinuţi şi vor ajunge în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. 

Ana Maria Munteanu Like

Cred cu fermitate că jurnalismul de calitate ar trebui să fie de neclintit. Pentru asta fac tot ce îmi stă în putință să scot la iveală adevărul din orice “poveste”.

Întrebarea zilei
Aţi cere sfatul unui avocat înaintea unei tranzacţii imobiliare?
Observator » Evenimente » Adolescentă de 14 ani, agresată sexual de profesorul ei de engleză. Mama fetei ar fi ştiut, dar nu a depus plângere