Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Marcel Ciolacu a fost rugat să se descrie în limba engleză, dar a refuzat: "Nu ştiu foarte bine. Nu mă simt confortabil şi nu o fac"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost rugat, miercuri, să îşi facă o scurtă descriere şi să o prezinte în engleză şi a precizat că are o reţinere, deoarece nu stăpâneşte foarte bine această limbă. El a precizat că nu se simte confortabil şi nu va face acest lucru. Ciolacu a afirmat că îşi anunţă interlocutorii că nu ştie foarte bine engleza şi, de exemplu, preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, i-a precizat că va vorbi mai rar.

de Redactia Observator

la 23.10.2024 , 12:56

Marcel Ciolacu a refuzat să se descrie în limba engleză Marcel Ciolacu a refuzat să se descrie în limba engleză - Profimedia

”În primul rând cred că pot să le spun şi româneşte. Nu am nicio problemă. Am o reţinere şi este normală, pentru că nu stăpânesc foarte bine şi nu cred că ăsta este exerciţiu pe care vi-l doriţi.  Am discuţii tete-a-tete, nu am o problemă de conversaţii. Îi şi anunţ de la început că nu ştiu foarte bine. Cred că preşedinta Comisiei Europene a zis stai liniştit, că vorbesc mai încet. Dar am reuşit în jumătate de oră să ne înţelegem foarte bine. A fost un tete-a-tete. Am avut negocierile în ceea ce priveşte viitorul comisar şi eu zic că au ieşit acele negociări, ţinând cont de faptul că România are pentru prima oară un vicepreşedinte al Comisiei”, a declarat Marcel Ciolacu, miercuri, la Digi FM, scrie News.ro.

Ciolacu a refuzat să se descrie în limba engleză

El a refuzat să se descrie în limba engleză. ”Nu mă simt confortabil şi nu o fac”, a afirmat liderul PSD.

Articolul continuă după reclamă

Marcel Ciolacu a mărturisit recent că a avut reţineri, de exemplu în relaţiile externe, unde nu se simţea confortabil din cauza limbii, arătând că şi acum are profesor de engleză, dar şi de economie.

”E lupta fiecăruia cu el, să fie mai bun în fiecare zi”, a spus Ciolacu.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi cere sfatul unui avocat înaintea unei tranzacţii imobiliare?
Observator » Evenimente » Marcel Ciolacu a fost rugat să se descrie în limba engleză, dar a refuzat: "Nu ştiu foarte bine. Nu mă simt confortabil şi nu o fac"