Antena Meniu Search
x

Curs valutar

ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni. Cum va fi vremea până la jumătatea lunii noiembrie

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 22 octombrie - 18 noiembrie 2024. Potrivit specialiștilor, începe să se încălzească uşor în aproape toată ţara.

de Redactia Observator

la 22.10.2024 , 07:47

ANM a emis marți, 22 octombrie 2024, prognoza meteo actualizată pentru următoarele patru săptămâni, până în 18 noiembrie.

"Vremea va fi în general frumoasă, la începutul săptămânii, cu valori termice care se vor situa peste normalul perioadei. Cerul va fi variabil, local şi temporar cu nebulozitate joasã stratiformã, posibil asociatã cu burniţã sau ploaie slabã în nord-vestul teritoriului, iar noaptea şi în est şi în sud-est. Se va semnala ceaţã, dimineaţa, local în Transilvania şi Moldova şi pe arii restrânse în regiunile sudice şi sud-estice, iar noaptea, îndeosebi în depresiuni, în vest şi centru. Vântul va sufla slab cu uşoare intensificãri în estul şi sud-estul ţãrii. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 16 şi 23 de grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 şi 10 grade Celsius, cu valori uşor mai ridicate pe litoral şi în deltã", spun specialiștii de la Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Harta temperaturilor în Europa

Observator

Articolul continuă după reclamă

Vremea 22 - 28 octombrie 2024

Pe acelaşi subiect

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile extracarpatice, iar în rest se vor situa în jurul celor normale. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi defcitar la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo 28 octombrie - 4 noiembrie 2024

Temperaturile medii se vor situa ușor peste cele normale pentru această perioadă în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile sud-vestice, vestice și local la munte, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Vremea 4 - 11 noiembrie 2024

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice și nordvestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo 11 - 18 noiembrie 2024

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Vremea » ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni. Cum va fi vremea până la jumătatea lunii noiembrie