Antena Meniu Search
x

Video ANIMAȚIE GRAFICĂ: Ultimele ore din viața lui Bogdan Drăghici. Cum și-a premeditat sinuciderea la Ambasada Rusiei

Gest extrem în această dimineaţă, la ambasada Rusiei din Bucureşti. Bogdan Drăghici, un activist pentru drepturile tatălui, a intrat cu maşina în instituţia diplomatică şi şi-a dat foc. Purtarea teribilă vine la o zi după ce a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru că şi-a violat fiica vitregă. Bărbatul ar fi premeditat toată povestea. 

de Redactia Observator

la 06.04.2022, 20:17

Vezi și

Bogdan Drăghici şi-a premediat gestul extrem. Aseară, după ce a aflat că judecătorii l-au găsit vinovat şi l-au condamnat în primă instanţă la 15 ani de închisoare pentru că şi-a abuzat sexual fiica vitregă, ar fi pus la cale planul teribil. Ar fi cumpărat mai multe cutii de vopsea şi s-ar fi plimbat întreaga noapte prin oraş, fără nicio direcţie clară. În zorii zilei şi-a făcut curaj şi a atacat sediul Ambasadei Ruse. 

Bărbatul a venit dinspre Arcul de Triumf. A mers aproape 500 de metri pe şoseaua Kiseleff, una dintre arterele principale din Capitală, şi odată ajuns în faţa ambasadei Rusiei, a tras brusc de volan şi a intrat în gardul instituţiei. 

Jandarmii care păzeau sediul ambasadei au încercat să-l oprească şi l-au ameninţat cu arma. În zadar. Cu scenariul bine construit, n-a dat niciun pas înapoi. A luat o brichetă şi şi-a aruncat maşina în aer. Flăcări uriaşe au cuprins imediat autoturismul şi l-au făcut scrum.

Pompierii veniţi de urgenţă n-au mai putut să-l salveze pe Bogdan Drăghici

Pe acelaşi subiect

Anchetatorii au intrat imediat pe fir pentru a afla cine şi de ce a făcut acest gest extrem. În scurt timp, au exclus categoric un act terorist

Bogdan Staicu, procuror: Maşina va fi transprtată la poliţie pentru continuarea cercetării criminalistice în condiţii optime. Nu putem afirma la momentul acesta că acest gest ar putea avea legătură cu altceva decât cu circumstanţe personale.

Poliţiştii de la Omoruri au ajuns acasă la Bogdan Drăghici şi au ridicat ore în şir probe şi dovezi pentru a contura întreaga poveste. 

Într un ultim mesaj pe Facebook Bogdan Drăghici şi a exprimat solidaritatea cu ucrainenii. Însă, altceva l-a împins către gestul extrem. Individul, preşedintele TATA din 2008, o asociaţie care milita pentru drepturile taţilor, a dus o viaţă dublă. În faţa camerelor, un familist convins. Acasă, un monstru care-şi abuza copiii. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gabriel Diaconu, psihiatru: Astfel de psihopaţi caută să-şi agaţe bărcuţa lor nebunească de un subiect foarte apetisant pentru public. Până în ultima clipă acest om, în loc să admită că a fost un agresor şi un prădător sexual s-a considerat, vezi doamne, victimă. 

Bărbatul avea patru copii, două fete vitrege şi două biologice

Trecuse prin două divorţuri cu mare scandal. Ieri, Magistraţii l-au găsit vinovat că şi-a bătut joc de fiica vitregă din cea de a doua căsătorie şi l au condamnat la 15 ani de puşcărie. Individul mai avea însă dreptul la apel.

Raluca Pană, avocat: Nu cred că ar fi suportat 15 ani în închisoare şi asta pentru că pe parcursul unui an de zile cât a fost în arest preventiv, principala formă de protest manifestată de Bogdan Drăghici a fost refuzul de hrană.  Mai mult, a fost sancţionat disciplinar de mai multe ori petrecând multe zile în camera de izolare. 

Judecătorii au stabilit că timp de patru ani, individul si a abuzat copila care avea pe atunci doar 10 ani. Şi nu s-ar fi oprit. Şi ar fi agresat sexual si fiica naturală din prima căsătorie dar şi pe fata unui client.

În timpul celui de-al doilea divorţ, Bogdan Drăghici şi-ar fi sechestrat fiica cea mică

Deşi mama a câştigat custodia exclusivă şi copila ar fi trebuit să stea cu femeia, bărbatul ar fi făcut tot posibil să împiedice acest lucru. Ţinea fetiţa cu forţa acasă la el şi nu îi permitea mamei să o vadă. Doi ani ar fi durat această suferinţă. 

Avocatul Bogdan Drăghici a ajuns în atenţia presei imediat după Revoluţie. Lider de sindicat la acea vreme, obişnuia să iasă public şi să reclame corupţia din vămi. Dintr-un sindicalist vocal a ajuns şef de cabinet al primarului Traian Băsescu. În 2005 devine subsecretar de stat şi directorul al Institutului Național de Administrație. Nu stă prea mult în funcţie. Îşi ia atestat de detectiv particular, iar trei ani mai târziu înfiinţează asociaţia TATA. 

Gestul extrem al lui Bogdan Drăghici a făcut înconjurul lumii în contextul războiului din Ucraina

Au scris despre incidentul de la Ambasada Rusiei publicaţii din Israel, India, Statele Unite şi Germania. Ambasada Rusiei la Bucureşti a legat actul de ceea ce diplomaţii numesc o isterie împotriva ruşilor

Ambasadei Rusiei: Trebuie să afirmăm cu regret că oricare ar fi motivele șoferului, nu există nicio îndoială că acesta a comis acest act sub influența unei explozii de isterie anti-rusă.

În replică, Ministerul Afacerilor Externe consideră ca pripită, complet nepotrivită şi inoportună calificarea în orice fel a acestui incident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » ANIMAȚIE GRAFICĂ: Ultimele ore din viața lui Bogdan Drăghici. Cum și-a premeditat sinuciderea la Ambasada Rusiei