Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Asistentă SAJ Vaslui, opărită de colegul ambulanţier. Bărbatul încerca să alunge cu apă clocotită un câine fără stăpân

Este anchetă la Serviciul de Ambulanță Județean Vaslui după un incident șocant petrecut la substația Bârlad. O asistentă voluntară a reclamat că a fost stropită cu apă fierbinte de către un ambulanțier, care a încercat să alunge câinii fără stăpân din curtea instituției. 

de Redactia Observator

la 08.10.2024 , 11:07

Incidentul a avut loc după ce ambulanțierul ar fi turnat apă fierbinte pe un cățel pentru a-l alunga. Speriat, animalul s-a adăpostit în spatele femeii.

Asistentă opărită de colegul ambulanţier, la Bârlad

În loc să se oprească, bărbatul ar fi umplut din nou un ibric cu apă și ar fi vărsat conținutul peste colega sa, care refuzase să se dea la o parte, potrivit declarațiilor acesteia. Conducerea SAJ Vaslui a demarat o anchetă internă imediat şi au trimis o echipă la Bârlad pentru a investiga incidentul. 

Vezi și

Daniel Ungureanu, purtător de cuvânt SAJ Vaslui: A luat hotărârea de a stabili o comisie pentru a vedea ce s-a întâmplat exact la caz, s-au descărcat informaţiile video de pe camerele de înregistrare. Conducerea Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui a luat decizia de a anunţa primăria pentru a veni şi a ridica de acolo căţeii respectivi. 

Locuitorii din Bârlad sunt șocați de cele întâmplate și cer măsuri urgente din partea autorităților, considerând că asemenea situații nu ar trebui să aibă loc într-o instituție publică. Aceștia sunt de părere că SAJ Vaslui ar trebui să instaleze un gard pentru a preveni astfel de incidente în viitor.

În paralel, conducerea Serviciului de Ambulanță a sesizat și Poliția Animalelor, care va desfășura o anchetă separată pentru a evalua dacă a avut loc o încălcare a legilor privind protecția animalelor. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă costă mai mult chiria anul acesta faţă de 2023?
Observator » Evenimente » Asistentă SAJ Vaslui, opărită de colegul ambulanţier. Bărbatul încerca să alunge cu apă clocotită un câine fără stăpân