Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Au apărut deja decoraţiunile de Crăciun în magazine. Cât costă un set de globuri

În octombrie, ar trebui să ne pregătim de Halloween sau zilele recoltei, dar magazinele au sărit deja câteva luni din calendar. Decoraţiunile de Crăciun au umplut rafturile şi în multe locuri miroase deja a scorţişoară şi a brad, deşi afară sunt 20 de grade Celsius. Specialiştii spun că cei care se pregătesc din timp de sărbători, pe lângă faptul că fac economii, câştigă ceva mult mai preţios: sentimentul unic de a fi copil. 

de Redactia Observator

la 15.10.2024 , 20:40

Octombrie a devenit vestitorul sărbătorilor. Magazinele sunt pline deja cu globuri, lumânări, clopoţei si moşi Crăciuni în miniatură. Cine îşi face toamna cumpărăturile de sărbători, economiseşte serios.

Cât costă un set de globuri

O să luam două seturi de globuri, acestea sunt 100 de lei, mai avem nevoie de lumini - 130 de lei si bineinteles, din brad nu trebuie sa lipseasca steaua - 35 de lei. Pentru ce avem acum in cos, strictul necesar pentru impodobirea bradului de Craciun, trebuie sa platim 265 de lei. Acum... ne mai trebuie bradul.

Vezi și

Şi avem de unde alege. Preturile brazilor artificiali pornesc de la 50 de lei şi ajung la 500 de lei, în funcţie de înălţime. Pentru cei care nu se uită la bani şi vor ceva unicat, o sanie de 4.400 de lei poate fi o opţiune.

Pe acelaşi subiect

"Am inceput amenajarea inca de acum pentru a oferi timp clienţilor nostri si pentru a se inspira. Întotdeauna am inceput la jumătatea sau undeva spre finalul lunii octombrie pentru ca luna noiembrie este o luna decisiva pentru vanzarile de Craciun", spune Mihai Neagu, directorul unui magazin.

Specialiştii spun că asociem sărbătorile de iarnă cu amintiri frumoase: de aceea încercăm să prelungim sezonul cât mai mult. 

"Oamenii probabil au nevoie de ceva care sa ii faca fericiti si atunci apeleaza la acest fenomen. Vacantele s-au terminat, concediile s-au terminat, nu prea ii mai determina nimic, probabil, sa fie fericiti, iar prin achizitionarea acestor produse, oamenii se intorc la fericire, descarcă foarte multa dopamina", spune Gina Dafinoiu, psiholog.

Sunt însă şi români care ţin la tradiţie şi respectă frumuseţea fiecărui anotimp. La Craiova, au inceput pregătirile pentru târgul de Crăciun, cosiderat unul dintre cele mai frumoase din Europa. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să păstraţi bancnote vechi în speranţa că vă veţi îmbogăţi în viitor?
Observator » Evenimente » Au apărut deja decoraţiunile de Crăciun în magazine. Cât costă un set de globuri