Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Vremea 15 octombrie - 11 noiembrie 2024. Răcire de miercuri până la finalul săptămânii, apoi se încălzeşte din nou

Administraţia Națională de Meteorologie a emis, în această dimineaţă, prognoza meteo actualizată pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 15 octombrie - 11 noiembrie 2024. Specialiștii anunță o răcire de miercuri până la finalul acestui weekend. Vremea se încălzește din nou pe parcursul săptămânii viitoare, cu valori termice ce ar putea depăși 20 de grade Celsius.

de Redactia Observator

la 15.10.2024 , 07:59

ANM a actualizat prognoza pentru intervalul 15 octombrie - 11 noiembrie 2024. De miercuri, vremea va deveni rece pentru aceastã datã în majoritatea regiunilor din țară. Temperaturile se vor menține apropiate de normalul datei din calendar doar în zonele din vestul țării. Cerul va fi variabil, cu înnorãri şi izolat ploi slabe, în est şi în extremitatea de sud-est a teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în centrul şi sudul Moldovei, Bãrãgan, Dobrogea, sudul Banatului, vestul şi sudul Olteniei. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 şi 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -4 şi 6 grade Celsius. 

Vremea se încălzește din nou pe parcursul săptămânii viitoare. Meteorologii se așteaptă ca valorile termice să depășească 20 de grade Celsius.

Harta temperaturilor în Europa

Observator

Articolul continuă după reclamă

Prognoza meteo 14 - 21 octombrie 2024

Pe acelaşi subiect

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică negativă ușor mai accentuată în regiunile estice și nordestice. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi deficitar la nivelul întregii țări.

Vremea 21 - 28 octombrie 2024

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil ușor mai coborâte, local, în regiunile nord-vestice, centrale și sud-estice. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo 28 octombrie - 4 noiembrie 2024

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile sud-vestice și la munte, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea 4 - 11 noiembrie 2024

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi văzut în magazine produse cu etichete care indică un gramaj mai mic?
Observator » Vremea » Vremea 15 octombrie - 11 noiembrie 2024. Răcire de miercuri până la finalul săptămânii, apoi se încălzeşte din nou