Antena Meniu Search
x

Video Au răsunat focuri de armă în România, la Vama Siret. Haos la graniţă după busculada refugiaţilor din Ucraina

S-au auzit focuri de armă noaptea trecută şi în România, la Vama Siret. Imaginile au fost filmate după o busculadă a refugiaţilor ucraineni.  

de Redactia Observator

la 27.02.2022, 13:35

Vezi și

Vameşii români au trimis mai multe autobuze colegilor ucraineni, ca să înlesnească trecerea migranţilor. La vederea autobuzelor, ucrainenii au început să fugă spre ele, ca sa ocupe un loc si astfel s-a creat o aglomeraţie de nedescris.

Focuri de armă la Vama Siret, după busculada refugiaţilor

Este momentul în care cei de la vamă au început să tragă cu pistoalele în aer ca sa restabilească ordinea. În ultimele 24 de ore, au intrat în ţara noastră peste 18 mii de ucraineni, cu 30 la sută mai mulţi faţă de ziua precedentă. 

Mobilizare fără precedent. Cum îi aşteaptă românii pe refugiații ucraineni

Pe acelaşi subiect

Suntem cu sufletul alături de vecinii noştri, care fug din calea obuzelor, tancurilor şi avioanelor. Românii îi aşteaptă cu alimente, haine, jucării sau chiar medicamente la graniţă, pentru a-i ajuta. În aproape toate oraşele din ţară, oamenii au creat grupuri pe reţelele de socializare pentru a strânge cele de trebuinţă pentru refugiaţi. Mulţi le oferă şi locuri de cazare. 

Război Rusia - Ucraina. A patra zi de lupte în ţara vecină

A patra zi a războiului din Ucraina a început la fel ca primele trei: la Kiev au fost auzite explozii deosebit de puternice. Un depozit de carburant din apropierea capitalei a fost ținta rachetelor armatei ruse. S-au înregistrat victimine printre civili, printre care un băiețel de 6 ani. Armata rusă susține că a încercuit două oraşe din sud, iar în Harkov, militarii ucraineni încearcă să țină piept atacurilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Au răsunat focuri de armă în România, la Vama Siret. Haos la graniţă după busculada refugiaţilor din Ucraina