Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Bărbatul care l-a înjunghiat pe patronul clubului Nuba, asasinat în Belgia cu 18 focuri de armă. Caz şocant, demn de un scenariu de film

Deznodământ şocant, demn de un scenariu de film de acţiune, în cazul atacului de la Nuba! Bărbatul care l-a înjunghiat anul trecut pe patronul clubului din Capitală a fost ucis cu 18 focuri de armă. Mafiotul albanez si-a găsit sfârsitul la o cafenea din Belgia.

de Ana Grigore

la 31.08.2024 , 19:24

Politistii din Belgia fac in continuare cercetări pentru a afla cine a comis această crimă. Singurele informatii pe care le au autoritatile pana in acest moment sunt ca gloantele au fost trase dintr-o masina care dupa atac, s-a facut nevazută. Bărbatul de 36 de ani a fost împușcat în timp ce isi bea cafeaua într-un bar din Belgia. Se afla singur la masă si, potrivit presei intenationale, autorul a tras 18 gloanțe în el.

După atac, a reușit să plece din România, fugind în Turcia

De altfel, oamenii legii din Belgia au găsit in geanta victimei un pistol incarcat, semn ca se temea pentru viata lui. Bărbatul făcea parte din mafia albaneză si avea un istoric periculos. În 2010  a fost suspectat că ar fi impuscat un o persoană in  Albania , în 2014 a fost arestat dupa ce a fost  implicat într-un furt în Belgia iar in urma cu un an  a fost dat in urmarire internationala de politia din Romania, dupa ce l-ar fi injunghiat pe omul  de afaceri Jean Sasu,  patronul restaurantului Nuba din Bucuresti.

Vezi și

Albanezul a venit în România in aprilie 2023, s-a cazat la un hotel de lux din centrul Capitalei, apoi l-a urmărit timp de două zile pe omul de afaceri și ulterior l-a înjunghiat, profitând de un moment de neatenție din partea bodyguarzilor acestuia. După atac, a reușit să plece din România, fugind în Turcia. De atunci, el a fost arestat în lipsă și dat în urmărire generală.

Ana Grigore Like

Mereu am fost curioasă să aflu ce se întâmplă în jurul meu, să cunosc oameni și povești. Meseria aceasta mă caracterizează cel mai bine și cred că ea m-a ales pe mine înainte ca eu să o aleg pe ea.

Întrebarea zilei
Ce variantă aţi ales pentru încălzirea locuinţei?
Observator » Evenimente » Bărbatul care l-a înjunghiat pe patronul clubului Nuba, asasinat în Belgia cu 18 focuri de armă. Caz şocant, demn de un scenariu de film