Antena Meniu Search
x

Video Patronul Nuba avea bodyguarzi, însă nu erau cu el în momentul în care a fost înjunghiat: "Nu am supărat pe cineva atât de tare"

Albanezul care l-a înjunghiat pe patronul Nuba este dat în urmărire internaţională. Are 35 de ani şi a fugit în Turcia imediat după atac. De pe holurile spitalului Floreasca, victima lui, tânărul milionar Jean Sassu, a vorbit cu reporterii Observator despre tot ce s-a întâmplat. Spune că şi-a luat mai mulţi bodyguarzi, deşi avea o gardă de corp şi înainte de a fi înjunghiat. Nu era însă păzit în momentul atacului pentru că nu şi-a imaginat că va fi tăiat pe stradă în miezul zilei. 

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 24.04.2023, 19:33

Vezi și

Încă şocat, uşor slăbit şi speriat. Aşa arată patronul Nuba, Jean Sasu, pe holurile spitalului Floreasca, la cinci zile de când a fost înjunghiat în faţa cafenelei sale de lux din Dorobanţi. A fost operat de urgenţă după atac. Deşi iniţial rănile nu păreau foarte grave, medicii l-au ţinut în spital pentru că starea i se putea oricând agrava, spune el.

Tânărul milionar nu-şi explică nici acum cine i-a vrut răul

Reporter: Cum sunteţi?

Jean Sasu, acţionar Nuba:  Mai binişor, după 4 zile de spital.

Reporter: Vă externează azi?

Jean Sasu, acţionar Nuba:  Da! Am stat în recuperare zilele acestea. O să încerc să conturez un cerc de suspecţi, dar momentan nu am.

Reporter: Nu v-a ameninţat nimeni?

Jean Sasu, acţionar Nuba:  Nu, până acum!

Reporter: Aveaţi duşmani?

Jean Sasu, acţionar Nuba:  Momentan nu îmi dau seama, eu sper că nu.

Reporter: Credeţi că a fost un mesaj?

Jean Sasu, acţionar Nuba: Nu îmi dau seama, probabil.

Atacatorul a fost dat în urmărire internaţională

Judecătorii români au emis încă de sâmbătă un mandat de arestare în lipsă pe numele său, valabil 30 de zile. Este vorba de un cetăţean albanez, în vârstă de 35 de ani, pe nume Elis Rroshkodol. Autorităţile române ştiu despre el că şi-a premeditat fapta. A venit cu două zile înainte de atac în Bucureşti, s-a cazat la un hotel din zona de nord şi l-a filat înt tot acest timp pe Jean Sasu. Când a prins momentul l-a înjunghiat pe la spate. Apoi s-a făcut nevăzut. A profitat de întârzierea poliţiei care l-a dat după două oreâ în consemn la frontieră şi a zburat în Turcia.

Chiar dacă atacatorul nu mai e în ţară, Jean Sasu se teme să nu fie ameninţat din nou, aşa că a luat măsuri.

Reporter: Vă aşteptaţi la un alt atac în perioada următoate?

Jean Sasu, acţionar Nuba:  Momentan, zona este securizată. Sperăm să nu mai fie.

Reporter: V-aţi luat inclusiv bodyguarzi?

Jean Sasu, acţionar Nuba:  Sigur că da, oricum aveam.

Reporter: Nu erau cu dumneavoastră atunci?

Jean Sasu, acţionar Nuba: Nu erau. Pentru că în amiaza mare.

La aproape cinci zile de la atac, paza cafanelei unde a avut loc acest incident a fost dublată, la fel şi numărul bodyguarzilor celor trei care deţin întregul lanţ de localuri. Flancat de 3 gărzi de corp, care au stat tot timpul cu ochii în patru şi i-au măsurat pe toţi cei care s-au apropiat de şeful lor, Jean Sasu a fost externat din spital.

Jean Sasu, acţionar Nuba: Sperăm că autorităţile o să-şi facă treaba. Lucrăm împreună cu autorităţile, aşteptăm să termine toată investigaţia. Colaborează toţi colegii, toţi angajaţii, toţi asociaţii, partenerii mei. Nu am supărat pe cineva atât de tare să transmită un mesaj sub forma asta. Aştept în continuare să fie revendicat. N-am văzut decât în filme.

Poliţiştii lucrează cu toate scenariile pe masă şi verifică dacă a fost un atac la comandă, o răzbunare sau un posibil gest de intimidare transmis de un rival în afaceri.

Reporter: Ce aveţi de gând să faceţi?

Jean Sasu, acţionar Nuba: Să merg la autorităţi, să comunic cu ei, să văd ce mai instructează şi ei să fac.

Reporter: Îl căutaţi şi dumneavoastră?

Jean Sasu, acţionar Nuba: Aştept doar de la autorităţi.

Reporter: Nu vreţi să vă faceţi dreptate singur.

Jean Sasu, acţionar Nuba: Nu cred că e cazul, sper să am tot suportul autorităţilor, în aşa fel încât să se facă dreptate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Patronul Nuba avea bodyguarzi, însă nu erau cu el în momentul în care a fost înjunghiat: "Nu am supărat pe cineva atât de tare"