Antena Meniu Search
x

Video Imagini surprinse cu agresorul patronului de la Nuba, cu o zi înainte de atac. Bărbatul, membru al mafiei din Albania

Apar noi imagini care conturează tot mai clar varianta unui atac la comandă asupra patronului de la clubul Nuba din Bucureşti. Albanezul, suspectul principal, a fost filmat de camerele de supraveghere cum pregătea agresiunea. Atacatorul, care face parte dintr-o grupare mafiotă, ar fi ajuns în Albania, ţară care nu îşi extrădează cetăţenii.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 25.04.2023, 19:19

Vezi și

Imaginile au fost filmate cu o zi înainte de atac. Era ora 10 si 29 de minute când suspectul, îmbrăcat cu aceleaşi haine, ca în momentul în care l-a înjunghiat pe Jean Sasu, se îndreaptă spre localul din cartierul de lux Dorobanţi. Merge relaxat, cu o mână în buzunar. Poartă şapcă, semn că şi-a ascuns tot timpul trăsăturile de camerele de supraveghere.

Laurenţiu Rădulescu, reporter Observator: Cel mai probabil agresorul a ajuns la cafenea cu un taxi. Nu s-a grăbit niciun moment. Misiunea lui în acea zi a fost una de recunoaştere. A studiat comportamentul şi obiceiurile victimei şi chiar a filmat-o.

Agresorul se aşează apoi la o masă de pe terasa cafenelei. Îşi comandă o băutură. Timp de două ore este atent la fiecare mişcare din jurul lui. Apoi se ridică şi intră în local, cel mai probabil ca să vadă câţi bodyguarzi supraveghează zona. 

Agresorul îşi luase măsuri de precauţie ca să poată fugi rapid după atac

Pe acelaşi subiect

Jean Sasu, victimă: A stat pe acolo toată ziua, după care, în a doua zi când am apărut eu a avut loc. Noi lucrăm cu autorităţile, aşteptăm să termine toate investigaţiile, colaborează toţi partenerii, angajaţii.

Bărbatul care l-a înjunghiat pe omul de afaceri îşi luase măsuri de precauţie ca să poată fugi rapid după atac, spun poliţiştii.

Laurenţiu Rădulescu reporter OIbservator: Anchetatorii spun că atât timp cât a stat în Bucureşti, agresorul a fost cazat în acest aflat în nordul Capitalei. Este la nici 5 minute de mers cu maşina faţă de locul atacului şi la mai puţin de 20 de minute de aeroport.

Imediat după ce l-a înjunghiat pe patronul de la Nuba, albanezul suspect a scăpat de cămaşă, geacă şi de şapcă şi, cel mai probabil, de cuţit. A ajuns rapid la Aeroportul Otopeni şi a plecat la Istanbul.

Surse din anchetă spun că Elis Rroshkodol face parte din mafia albaneză care acţionează în Belgia şi Luxemburg. De altfel, bărbatul dat în urmărire internaţională locuieşte în Luxemburg.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Imagini surprinse cu agresorul patronului de la Nuba, cu o zi înainte de atac. Bărbatul, membru al mafiei din Albania