Antena Meniu Search
x

Bianca, o tânără pugilistă aflată în cantonament, atacată cu motocoasa de un beţiv. Sportiva, la un pas să îşi piardă braţul drept

Bianca, o tânără pugilistă din Buzău, a fost la un pas să îşi piardă braţul drept, după ce a fost atacată cu o motocoasă de un individ beat, în staţiunea Buşteni, unde sportiva se afla cu mai mulţi colegi în cantonament.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 21.07.2021, 14:23

Bianca Lăcătuşu este o sportivă legitimată la secţia de box a clubului Gloria Buzău
Bianca Lăcătuşu este o sportivă legitimată la secţia de box a clubului Gloria Buzău - Facebook Bianca Lăcătuşu / SCM Gloria Buzău

Un bărbat beat a atacat cu o motocoasă mai mulţi sportivi din lotul de box al clubului Gloria Buzău, aflaţi în cantonament la Buşteni. Acesta s-a apropiat de grupul de sportivi, mulţi dintre ei minori, iar când a fost rugat să îi lase în pace, pentru că este beat, a reacţionat violent, pornind motocoasa pe care o avea la el şi lovind cu ea în jur.

Bianca Lăcătuşu, în vârstă de 19 ani, a intervenit pentru a-l opri pe bărbat, dar a fost rănită de acesta la mână şi spate. Tânăra a fost transportată la spital, pentru a primi îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.

O altă sportivă a suferit un atac de panică și a leșinat, după ce a sărit în apărarea colegei atacate cu coasa. Polițiștii au reușit identificarea persoanei, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din orașul Bușteni. Acesta a fost depistat de către patrula de siguranță publică, în proximitatea locului faptei și condus la sediul unității de poliție pentru audieri.

Reacţia poliţiei după atacul cu motocoasa asupra unor sportivi, la Buşteni

Pe acelaşi subiect

"La data de 19 iulie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii Stațiunii Bușteni au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că în fața unui magazin din stațiune, a izbucnit un conflict, între mai multe persoane.

În urma sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat o tânără, în vârstă de 19 ani, care a declarat faptul că, a avut un conflict spontan cu un bărbat, din cauza unui loc pe o bancă din fața unui magazin. 

Bărbatul aflându-se sub influența alcoolului, ar fi pornit o motocoasă și ar fi îndreptat-o către tânără, provocându-i mai multe răni la nivelul brațului drept.

Polițiștii au reușit identificarea persoanei, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din orașul Bușteni, fiind depistat de către patrula de siguranță publică, în proximitatea locului faptei și condus la sediul unității de poliție pentru audieri.

Tânăra a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, fără a rămâne internată.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe si tulburarea ordinii și liniștii publice", a declarat IPJ Prahova.

Cine este Bianca Lăcătuşu

Bianca a declarat pentru Adevărul că s-a gândit în primul rând la siguranţa colegilor săi, mulţi dintre ei copii de 14, 15 ani. "Ştiu că a sărit să mă ajute Nicoleta, o colegă, însă la un moment dat am îmbrâncit-o şi pe ea ca să nu fie atinsă de motocositoare. Pe mine mă tăiase deja şi la mână, şi un pic la spate", a povestit Bianca Lăcătuşu.

Conform unui reportaj realizat de AFP în 2020, Bianca Lăcătuşu este o adolescentă timidă, care a avut o copilărie grea.

Părinţii i-au murit la vârsta de şapte luni, când a fost dată în plasament unei familii care ulterior a dat-o la un orfelinat. „Îmi place să lupt. Nu ştiu cum m-a găsit Maestrul, dar mă bucur că a făcut-o”, a spus Bianca pentru AFP.

Lăcătuşu spunea că Steluţa Duţă a fost o inspiraţie pentru ea – şi că visează să o învingă în ring, într-o zi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Bianca, o tânără pugilistă aflată în cantonament, atacată cu motocoasa de un beţiv. Sportiva, la un pas să îşi piardă braţul drept