Antena Meniu Search
x

Poliţist înjunghiat într-o parcare din Botoşani. Tânărul agent era în timpul liber

Un tânăr poliţist de 34 de ani care se afla în timpul liber a fost atacat şi înjunghiat într-o parcare din Botoşani. Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 20.07.2021, 07:51

Poliţist înjunghiat într-o parcare din Botoşani. Tânărul agent era în timpul liber - Observatornews.ro / imagine ilustrativă

Agentul a fost înjunghiat de un tânăr de 24 de ani, în zona omoplatului.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au emis luni, ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele agresorului, care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

“În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că în noaptea de 18 spre 19 iulie, în timp ce se afla în parcarea din proximitatea unui local public, din municipiul Botoşani, pe fondul unui conflict spontan, acesta, i-a aplicat unui tânar de 34 de ani, din aceeaşi localitate, o lovitura cu un obiect tăitor inţepător, in zona omoplatului, provocându-i leziuni fizice”, a transmis IPJ Botoşani. 

Tânărul de 24 de ani va fi prezentat marţi, instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Poliţist înjunghiat într-o parcare din Botoşani. Tânărul agent era în timpul liber