Antena Meniu Search
x

Video Detaliul care arată că mama Anei, fetița găsită moartă în lada patului, știe mai multe decât spune: "N-a întrebat-o nimeni"

Mama Anei, fetița de 12 ani găsită fără suflare într-un apartament din București, s-a întors noaptea trecută în România. A venit din Spania cu un autocar şi a fost aşteptată de o maşină de Poliţie în vama Nădlac 2. De acolo a fost adusă în Capitală unde va trebui să stea de vorbă cu procurorii români. Suspectul principal, iubitul femeii, este în continuare de negăsit. Detalii cu un puternic impact emoţional.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 09.06.2023, 07:31

Vezi și

Mama Anei, reţinută iniţial în Spania, a ajuns noaptea trecută în ţară, după ce pe numele ei a fost emis un mandat de aducere, pentru a da declaraţii cu privire la moartea fetei.

Simona, mama fetiței: Sunt nevinovată şi nu ştiu nimic.

Reporter: Sunteţi nevinovată? Nu aveţi nici o legătură cu moartea ei?

Simona, mama fetiței: Nu. 

Pe acelaşi subiect

În urmă cu puțin timp, femeia a ajuns la audieri la Poliție Capitalei. Astfel că Ilie Marcel Şerbuc, concubinul mamei Anei, rămâne principalul suspect al crimei teribile. Individul s-ar ascunde în Olanda, iar poliţiştii i-ar fi dat deja de urmă.

Reporter: Credeţi că poate i-ar fi putut face ceva rău?

Simona, mama fetiței: Da. El a rămas cu fata singur şi a zis că o duce acasă, şi bagajele, când m-am întors de la muncă, pe la 1-2, erau tot acasă. 

Bărbatul a fost dat în urmărire internaţională şi ar fi doar o chestiune de ore până când agenţii pun mâna pe el, spun surse Observator. Ar fi plecat acolo pe 11 mai, din România, după ce a petrecut o zi în apartamentul din Berceni, unde ar fi încercat să mute cadavrul.

Leliana Pârvulescu, profiler: De obicei criminalii se întorc dacă au legătura cu o crima din motive sexuale, pedofilie, abuz sexual. S-a întors sa îl mute, ca sa scape de el. Cred ca într-adevăr a fost la mijloc un mobil sexual.

Raportul medicilor legişti arată că fetiţa nu a fost violată

Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist: Agresiunea sexuală poate să fie în fel şi chip. Un om violent, un om cu frustrări complexe.

Leliana Pârvulescu, profiler: A premeditat, a pregătit obiectul, în cazul unui accident își folosea mâinile, perna ce îi venea la îndemână. S-a gândit să facă crima şi şi-a pregătit obiectul.

Ultimii colegi de muncă din spania, acolo unde individul a ajuns cu mama Anei după fapta oribilă, îl descriu ca pe un pesonaj retras şi ascuns. La fel şi cei din localitatea natală.

Vasile Andriciuc, primar Șcheia: De mic copil avea agresiuni, tulburări de comportament, era agresiv din punct de vedere fizic, a agresat-o spuneau nişte vecini, inclusiv pe mama lui. 

Mama Anei, cea care ar fi putut să-l dea în vileag pe suspect, ar fi pus mai presus dragostea pentru individ decât iubirea pentru propriul copil, spun specialiştii.

Leliana Pârvulescu, profiler: O manipulează concubinul şi ii alimentază nevoia de afecţiune, poate şi frica. A răspuns la o întrebare nepusă. Nu eu am omorât-o, deşi n-a întrebat-o nimeni.

Cristina Filip, reporter Observator: Copila de 12 ani învăţa la şcoala George Călinescu din Sectorul 5 al Capitalei. Nu era un elev eminent, însă nicioată nu a avut probleme cu promovarea. N-a mai fost văzută de dinainte de Paşte. Dispariţia a fost greu de sesizat, imediat după vcanţă au urmat săptămâna verde şi săptămâna altfel. Atunci când s-au făcut activităţi, nu şi cursuri.

Femeia ar fi continuat să ţină legătura cu concubinul ei până ce poliţia i-a bătut la uşă

După audierile autorităţilor spaniole, mama copilei a trecut de la calitatea de suspect la cea de martor în dosar. Specialiştii cred că e doar o strategie a anchetatorilor să o lase să creadă că a scăpat de vină. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Detaliul care arată că mama Anei, fetița găsită moartă în lada patului, știe mai multe decât spune: "N-a întrebat-o nimeni"