Antena Meniu Search
x

Video Descoperirea şocantă făcută la autopsia Anei, fata găsită moartă în lada din canapea. Surse: poliţiştii l-au încolţit pe criminal

Un individ ascuns, retras, violent şi un posibil prădător sexual. Aşa îl descriu experţii în criminalistică pe suspectul principal în cazul morţii Anei, copila ucisă şi ascunsă în canapea. Legiştii au stabilit că fetiţa a fost strangulată cu un şiret. Iar asta înseamnă că individul ar fi premediat fapta. Ar fi în Olanda, iar autorităţile l-au dat în urmărire internaţională. Mama copilei, în schimb, a trecut de la suspectă la martoră în dosar. E doar o strategie a anchetatorilor, cred specialiştii.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 08.06.2023, 20:21

Vezi și

Ilie Marcel Şerbuc, concubinul mamei Anei, este principalul suspect al crimei teribile. Individul s-ar ascunde în Olanda, iar poliţiştii i-ar fi dat deja de urmă. A fost dat în urmărire internaţională şi ar fi doar o chestiune de ore până când agenţii pun mâna pe el, spun Surse Observator. Ar fi plecat acolo pe 11 mai, din România, după ce a petrecut o zi în apartamentul din Berceni, unde ar fi încercat să mute cadavrul. Un element cheie în profilul psihologic al unui criminal, susţin experţii.

Leliana Pârvulescu Profiler: De obicei criminalii se întorc dacă au legătura cu o crimă din motive sexuale, pedofilie, abuz sexual. S-a întors să îl mute că să scape de el. Cred că într-adevăr a fost la mijloc un mobil sexual pt că el era descris că un individ impulsiv.

Detaliul şocant scos la iveală de legişti

Raportul medicilor legişti arată că fetiţa nu a fost violată, dar a scos la iveală un detaliu şocant. Ana a fost strangulată cu un şiret. Şnurul a fost găsit abia la autopsie pentru că trupul copilei era într-o stare de putrefacţie avansată.

Pe acelaşi subiect

Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist: Agresiunea sexuală poate să fie în fel şi chip. Un om violent, un om cu frustrări, complexe.

Leliana Pârvulescu Profiler: A premeditat, a pregătit obiectul, in cazul unui accident își folosea mâinile/perna ce ii venea la indemână. S-a gândit să facă crima şi şi-a pregătit obiectul

Ultimii colegi de muncă din Spania, acolo unde individul a ajuns cu mama Anei după fapta oribilă, îl descriu ca pe un pesonaj retras şi ascuns. La fel şi cei din localitatea natală.

Vasile Andriciuc - primar Șcheia: De mic copil avea agresiuni, tulburări de comportament, era agresiv din punct de vedere fizic, a agresat-o spuneau nişte vecini, inclusiv pe mama lui.

Pavel Emilian Marius, muncitor Spania: La ferma unde lucrăm, când ne fac contractele, ne fac poze. Prima zi nu a venit la muncă. Că îl doare stomacul, probabil că aştepta să vină ea de la muncă. Probabil el s-a panicat. De ce îmi face poze, de ce trebuie să semnez?

Mama Anei, cea care ar fi putut să-l dea în vileag pe suspect, ar fi pus mai presus dragostea pentru individ decât iubirea pentru propriul copil, spun specialiştii.

Leliana Pârvulescu, Profiler: O manipulează concubinul şi ii alimentază nevoia de afecţiune, poate şi frica. A răspuns la o intrebare nepusă. Nu eu am omorât-o, deşi n-a intrebat-o nimeni. A alimentat realitatea falsa ca fetița e vie.

Nicoleta Marin, directoare: Mama a apărut în viaţa ei prin clasa a patra. Până atunci n-a ştiut de ea. Îmi aduc aminte că tatăl o aştepta de fiecare dată la uşa clasei. A fost un om care a avut multă grijă de ea.

Fata de 12 ani, dispărută de dinainte de Paşte

Copila de 12 ani învăţa la şcoala George Călinescu din sectorul 5 al Capitalei. Nu era un elev eminent, însă nicioată nu a avut probleme cu promovarea. N-a mai fost văzută de dinainte de Paşte. Disdpariţia a fost greu de sesizat, imediat după vcanţă au urmat săptămâna verde şi săpt altfel. Atunci când s-au făcut activuităţi, nu şi cursuri.

Mama Anei ar fi continuat să ţină legătura cu concubinul ei până ce poliţia i-a bătut la uşă.

Pavel Emilian Marius, muncitor Spania: Ei n-au mai vorbit niciodată aproape de noi. Au vorbit întotdeauna la telefon mult mai departe. Au încercat să vorbească prin telefoanele unuia şi altuia, nu prin telefonul ei. Ei au fost în contact în permanenţă.

Femeia, reţinută iniţial de spanioli, este acum martor şi e liberă. E pe drum spre România. Specialiştii cred că e doar o strategie a anchetatorilor să o lase să creadă că a scăpat de vină. Între timp, Ana, copila de 12 ani, a fost înmormântată astăzi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Descoperirea şocantă făcută la autopsia Anei, fata găsită moartă în lada din canapea. Surse: poliţiştii l-au încolţit pe criminal