Antena Meniu Search
x

Video Răsturnare de situaţie în cazul Anei, fata de 12 ani găsită moartă în pat. Principalul suspect, dat în urmărire

Răsturnare de situaţie în cazul morţii Anei, fata de 12 ani al cărui cadavru a fost găsit ascuns într-un apartament în Capitală. Mama fetei, reţinută şi eliberată de poliţia spaniolă după nici 24 de ore, este acum doar martor în dosar. Iar iubitul femeii a devenit principalul suspect. Procurorii au cerut mandat de arestare în lipsă, iar acum poliţia din toată Europa este pe urmele lui. 

de Redactia Observator

la 08.06.2023, 14:28

Vezi și

După ce seara trecută magistrații de la Tribunalul București au acceptat propunerea procurorilor de arestare preventivă în lipsă, bărbatul a fost căutat, așa cum cere procedura, la domiciliul său din România. Pentru că nu a fost găsit acasă, individul a fost dat în urmărire internațională, fiind emis și un mandat de arestare. Semnalmentele lui au fost transmise către toate unitățile de poliție din Europa.

Potrivit unor surse din anchetă, bărbatul ar fi fost depistat pe teritoriul Olandei, iar agenții de acolo fac toate demersurile pentru a-l reține. Între timp, mama fetei de 12 ani ar fi pe drum spre România și urmează să fie audiată săptămâna viitoare, a transmis reporterul Observator Cristina Filip.

Bode, despre cazul fetiţei găsite moartă în lada din canapea: Mă feresc să fac comentarii

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat, miercuri, că ancheta în cazul fetei de 12 ani găsite moartă în canapea se desfăşoară în mai multe ţări, iar cei vinovaţi vor fi traşi la răspundere cât mai repede. Şeful MAI nu a oferit detalii din anchetă.

"Eu mă feresc să fac comentarii asupra unor anchete în curs. Vă pot asigura că structurile de poliție desfășoară în acest moment, începând cu momentul dechiderii dosarului penal, acțiuni polițienești atât în România, cât și pe teritoriul altor state pentru ca cei vinovați de această crimă să fie trași la răspundere cât mai repede", a declarat Lucian Bode.

"Acţiunea cu privire la cercul de suspecţi şi alte aspecte de acest gen eu în acest moment nu pot să vi le ofer. Activităţile poliţieneşti premergătoare deschiderii dosarului penal sunt parte a dosarului penal. Vă daţi seama că acesta este motivul pentru care Poliţia Capitalei nu vă poate da detalii cu privire de ce a făcut înainte de deschiderea dosarului penal, dar fiţi convinşi că toate aceste aspecte vor fi lămurite, inclusiv ceea ce dumneavoastră îmi sugeraţi în întrebare, dacă Poliţia a intervenit la timp sau ce a făcut în perioada respectivă, ce activităţi a desfăşurat Poliţia în etapa despre care vorbeaţi", a spus ministrul de Interne.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Răsturnare de situaţie în cazul Anei, fata de 12 ani găsită moartă în pat. Principalul suspect, dat în urmărire