Antena Meniu Search
x

Video Mama Anei, fetița de 12 ani găsită moartă în pat, luată de mascați din Vama Nădlac și dusă direct la Serviciul Omoruri

Mama Anei, fetița de 12 ani găsită fără suflare într-un apartament din Capitală, s-a întors noaptea trecută în România. A fost dusă direct la Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei, care încearcă să afle cine se face vinovat de moartea copilei.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 09.06.2023, 08:48

Vezi și

Cu jurnaliștii nu a stat de vorbă, probabil în față anchetatorilor va fi mai deschisă să facă declarații. În jurul orei 23 a fost ridicată din microbuz de mascați, imediat după ce a trecut frontiera prin granița Nădlac. Aproape 7 ore a durat drumul până în București, aici, la sediul Serviciului Omoruri. Astfel că în urmă cu aproape o oră a fost condusă în interior, iar acum se află pentru prima oară față în față cu anchetatorii, după ce până în prezent aceștia au reușit să comunice cu ea doar în sistem videoconferință. Rămâne de văzut dacă anchetatorii vor decide să o rețînă pe femeie, în urma declarațiilor pe care aceasta le va face și dacă vor consideră că aceasta a fost părtașă la crimă.

Luni noapte, femeia a fost săltată de polițiștii spanioli și reținută. A fost ulterior eliberată, iar polițiștii români au convins-o să vină în România cu prima cursă. De altfel, pe numele concubinului ei a fost emis un mandat de arestare în lipsă. Anchetatorii au informații că acesta se află în Olanda. Este probabil numai o chestiune de timp până când polițiștii vor reuși să îl aducă și pe el la audieri.

În urmă cu aproape o săptămâna, polițiștii au fost sesizați de existența unui cadavru într un apartament din Sectorul 4. La acea vreme, criminaliștii au stabilit că trupul se află în apartament de aproape o luna, că aparține unei fetițe în vârstă de 12 ani, fiica femeii, și că a avut parte de un sfârșit violent, a transmis reporterul Observator Bogdan Dinu.

Femeia ar fi continuat să ţină legătura cu concubinul ei până ce poliţia i-a bătut la uşă

Mama Anei, cea care ar fi putut să-l dea în vileag pe suspect, ar fi pus mai presus dragostea pentru individ decât iubirea pentru propriul copil, spun specialiştii. "O manipulează concubinul şi îi alimentează nevoia de afecţiune, poate şi frica. A răspuns la o întrebare nepusă. Nu eu am omorât-o, deşi n-a întrebat-o nimeni", a explicat Leliana Pârvulescu, profiler.

După audierile autorităţilor spaniole, mama copilei a trecut de la calitatea de suspect la cea de martor în dosar. Specialiştii cred că e doar o strategie a anchetatorilor să o lase să creadă că a scăpat de vină. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Mama Anei, fetița de 12 ani găsită moartă în pat, luată de mascați din Vama Nădlac și dusă direct la Serviciul Omoruri