Antena Meniu Search
x

Video Ce sumă i-a oferit Selly lui Travis Scott ca să cânte la festivalul "Beach, Please!" 2024. "A luat doar două festivaluri la nivel mondial"

Unul dintre trapperii momentului vine pentru prima dată în România! Travis Scott, nominalizat în mai multe rânduri la Grammy, va cânta la un festival care va avea loc la mijlocul lui iulie, la malul mării.

de Redactia Observator

la 24.04.2024, 13:45

Vezi și

Travis Scott e cam scump la vedere de obicei şi participă cam rar la festivaluri. Oricum, ceea ce ştim cert este că artistul va cânta pe aceeaşi scenă cu alţi solişti internaţionali, ca Rick Ross sau Anitta! Selly, unul dintre fondatorii evenimentului, a stat de vorbă cu noi şi ne-a povestit cum l-a convins pe trapper să vină în România, dar şi ce sumă colosală i-a oferit artistului pentru show!

Selly, cofondator festival: Au fost negocieri cu agentul încă din septembrie, anul trecut, şi, sincer să fiu, nu eram sigur că se mai concretizează. Fiind cel mai scump artist de la noi, din line up, a fost două milioane jumătate de dolari, cu taxe, cu tot. A spus că nu face decât solo show şi nu a luat niciun fel de eveniment de festival nicăieri în lume, ulterior s a răzgăndit şi în momentul de faţă a luat doar două festivaluri la nivel mondial. Aşteptarea a fost imensă, am fost nevoiţi să oprim vânzarea, vom reporni vânzarea joi la ora 7, pentru o cantitate limitată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Ce sumă i-a oferit Selly lui Travis Scott ca să cânte la festivalul "Beach, Please!" 2024. "A luat doar două festivaluri la nivel mondial"