Antena Meniu Search
x

Video Cel mai căutat preparat de la Street Food Festival 2024. "Venim de fiecare dată, ne place mâncarea"

Zeci de preparate din bucatarii din întreaga lume au încântat bucureştenii la Street Food Festival de pe Bulevardul Kiseleff. Chiar dacă unii s-au rătăcit în căutare de mititei, şi-au revenit când au dat de gustul burgerilor. La final s-au răcorit cu limonade pline de vitamine proaspete. 

de Cristina Tănasă

la 28.04.2024, 15:19

Vezi și

Cu o astfel de poftă au venit toţi cei care au căutat mâncare bună, atmosferă şi limonade răcoritoare. Festivalul de Street Food din Capitală a strâns sute de pofticioşi pe Bulevardul Kiseleff.

Participant: Venim de fiecare dată când este streed food, ne place mâncarea, recunoaştem.

Burgerii au fost cei mai căutaţi din festival

Burgerii au fost cei mai căutaţi din festival. Cu cartofi sau doar cu murături, vizitatorii nu s-au putut abţine să nu savureze o porţie întreagă.

Comerciant: Avem unul mai nou, mai interesant, gangsta squaze se numeşte, cu trei feluri de brânză, cremă de gorgonzola, ciuperci, e o nebunie. 

Alţii au ajuns la burgeri...deşi direcţia lor era alta. 

Participant: Am căutat mici, dar n-am găsit. Mi-ar fi plăcut doi-trei mici. Mai mult soţiei, că ea m-a adus aici.

Preparate noi din culturi diferite

Cei care au vrut să încerce preparate noi din culturi diferite de cea românească au avut la dispoziţie mâncare indiană, chinezească sau spaniolă. 

Comerciant: Sunt preparate din Asia, diverse sortimente, cu pui şi porc, sunt marinate de noi în stilul asiatic. 

Comerciant: Paelia cu fructe de mare si sangria. Este un orez specific spaniol cu fructe de mare, iar sangria e o băutură pe bază de vin roşu şi fructe.

La final, fiecare gurmand însetat a putut să-şi potolească pofta de ceva dulce cu limonade care mai de care mai fructate.

Cristina Tănasă, reporter Observator: Aici pe bulevardul Kiseleff oamenii pot servi o limonadă, simţindu-se ca acasă, în colţul cu poveşti, pe o canapea ascultând muzică bună. 

Festivalul se va încheia în această seară cu un concert de muzică live.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Evenimente » Cel mai căutat preparat de la Street Food Festival 2024. "Venim de fiecare dată, ne place mâncarea"