Antena Meniu Search
x

Video Deficitul de forţă de muncă, motiv de îngrijorare. Provocările peste care firmele au fost nevoite să treacă pentru a-şi păstra angajaţii

Deficitul de forţă de muncă este din ce în ce mai îngrijorător pentru companiile din întreaga lume. După o perioadă în care munca remote a fost "la modă", acum, păstrarea angajaţilor este una din provocările pe care trebuie să le depăşească angajatorii.

de Adrian Obreja

la 16.11.2021, 08:45

Vezi și

Companiile s-au adaptat uşor-uşor la noile condiţii impuse de pandemie, însă există multe alte provocări. În topul acestei liste se află păstrarea angajaţilor, un lucru foarte greu de realizat într-o piaţă din ce în ce mai competitivă.

Provocări pentru angajatori

Dacă vorbim de alte provocări, aici putem să ne referim la recrutarea angajaţilor, la competenţelor pe care aceştia le au, precum şi crearea unui mediu de lucru cât mai plăcut. Cât despre măsurile pe care angajatorii le iau pentru a trece peste aceste provocări, trebuie spus că unii dintre ei oferă crearea unui program de muncă flexibil, în timp ce alţii apelează la majorarea salariului.

Cu toate că sunt provocări multe, angajatorii susţin că viitorul an va fi unul mult mai bun. Aceştia speră că multe dintre măsurile restrictive de acum vor fi eliminate anul viitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Deficitul de forţă de muncă, motiv de îngrijorare. Provocările peste care firmele au fost nevoite să treacă pentru a-şi păstra angajaţii