Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Ei sunt cei trei tineri morți în accidentul de la Codăeşti. Ionela şi George urmau să se căsătorească peste câteva zile

Accident tragic ieri pe DN24, la graniţa dintre judeţele Iaşi şi Vaslui. Trei tineri motociclişti şi-au pierdut viaţa, după ce s-au izbit puternic de o maşină. În urma impactului atât autoturismul, cât şi unul dintre cele două motoare implicate au fost cuprinse de flăcări. La faţa locului a fost chemat şi un elicopter SMURD. Atenţie, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 20.05.2024 , 11:35

Cele două motociclete se deplasau dinspre Iaşi spre Vaslui. La un moment dat, unul dintre motociclişti s-a angajat în depăşirea celuilalt şi a intrat frontal în maşina care venea din sensul opus. Şoferiţa, de 19 ani, s-a speriat şi a pierdut controlul volanului, ajungând pe contrasens.

Ulterior, motocicleta din spate nu a mai putut evita incidentul şi s-a izbit, la rândul ei, de maşina deraiată pe şosea. Şoferii, care au asistat la accident, au coborât primii din vehicule să îi ajute şi au sunat imediat la 112.

Tânăr: Am cerut ajutor. După ce m-am oprit eu, au început să se mai oprească maşinile şi-am început să stingem focul, să căutăm morţii. M-am băgat, am găsit doi băieţi şi la vreo 10 minute am găsit şi fata. 

Vezi și

Bărbat: Viteză, depăşire, a depăşit în curbă aici. Au intrat  motocicliştii în şoferiţă. Nu găseam şoferiţa din maşină că ea, săraca, s-o fi dat jos şi a dispărut printre oameni. Noi ne-am dat repede jos cu stingătoarele să stingem mai repede. 

Pe acelaşi subiect

Trei motociclişti, morţi în accidentul din Vaslui 

La faţa locului, au intervenit mai multe echipaje de salvare, dar şi un elicopter SMURD. Din păcate, pentru cei trei motociclişti, medicii nu au mai putut face nimic ca să îi salveze.

Marius Stanciu, ISU Vaslui: Au fost efectuate manevre de resuscitare în cazul celor 3 persoane găsite în stop cardiorespirator, însă victimele nu au răspuns pozitiv acestor manevre, astfel că medicii au declarat decesul a doi motociclişti cu vârste de 29, respectiv 35 de ani, precum şi decesul unei femei în vârstă de 25 de ani.

Ionela și George urmau să se cunune sâmbătă

Ionela şi George, doi dintre tinerii morţi, erau iubiţi şi împărtăşeau amândoi aceeaşi pasiune pentru motoare şi viteză. Ionela visa să salveze vieţi, era voluntar în cadrul ISU. Sâmbătă, cei doi urmau să aibă cununia civilă, la Iași. Irinel, al treilea tânăr mort în accident s-ar fi împrumutat cu câteva zile în urmă ca să-și cumpere motocicleta. 

Femeie: Motocicliştii ar trebui să fie mai atenţi la trafic pentru că am mai văzut cazuri când au depăşit foarte imprudenţi şi nu au nicio treabă cu maşinile. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs teribilul accident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Ei sunt cei trei tineri morți în accidentul de la Codăeşti. Ionela şi George urmau să se căsătorească peste câteva zile