Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Doar din bunătatea ei s-a întâmplat". I-a promis c-o duce acasă, dar au sfârșit amândouă moarte. Bianca și Petronela s-au stins la nici 10 km de casă

Accident înfiorător în Vaslui. Două prietene au murit, pe drumul spre casă. Se întorceau de la serviciu în momentul în care tânăra de la volan, o fată de 22 de ani, nu a mai reuşit să ţină maşina pe drum şi s-a izbit de un copac. Una dintre ipoteze este că farurile unui alt autoturism au orbit-o pe şoferiţă şi din sperietură a tras brusc de volan. 

de Redactia Observator

la 11.05.2024 , 19:19

Aşa arată maşina în care erau cele două prietene, o epavă. La volan era, Bianca, o tânără de 22 de ani. În dreapta, Petronela, prietena şi colega ei de serviciu, o femeie de 38 de ani. Azi noapte, în jurul orei unu, după ce şi-au termina tura, au plecat de la restaurantul unde lucrau. Bianca s-a oferit să o lase acasă.

N-aveau de mers mai mult de 10 kilometri. Pe drumul dinspre Bârlad spre Perieni, tânăra n-a mai reuşit să ţină maşina pe şosea. A intrat într-un copac de pe marginea drumului, iar impactul a fost catastrofal.

Mașina în care au murit cele două prietene s-a transformat într-o epavă

Vezi și

Marius Stanciu , purtător de cuvant ISU Vaslui: La sosirea echipajelor de intervenţie, era un accident grav avariat în care se aflau două persoane încarcerate, inconştiente. Au fost începute procedurile de încarcerare. Una dintre ele fiind declarată decedată. Cea de-a două victimă a răspuns pozitiv manevrelor de resuscitare, după care a fost trasnportată la compartimentul de primiri urgenţe Bârlad.

Pe acelaşi subiect

Câteva ore mai târziu, la spital, din cauza rănilor extrem de grave, a murit şi ea. A lăsat doi copii orfani de mamă.

Patron restaurant: Bianca, doar din bunătatea ei s-a întâmplat. Fiind un copil foarte bun, cu o bunătate inimaginabilă. Din bunătatea ei, ea s-a oferit să o ducă acasă pe prietena ei. Nu doar în seara asta, o ducea mereu acasă. Am înţeles că nu aveau centură, nu purtau centura. Nu ştim motivul. Viteză, vorbea la telefon, i-a orbit cineva din faţă, cam astea ar fi variantele.

Cele două prietene lucrau la un restaurant din Bârlad. Bianca era chelneriţă, iar Petronela bucătăreasă.

Patron restaurant: Am pierdut doi oameni foarte buni. Petronela avea familie, Bianca tânără. Am fi vrut să jucăm la nunta ei nu să se întâmple ce s-a întâmplat.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi trebuie acum să refacă traseul pentru a stabili exact cum s a petrecut tragedia.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » "Doar din bunătatea ei s-a întâmplat". I-a promis c-o duce acasă, dar au sfârșit amândouă moarte. Bianca și Petronela s-au stins la nici 10 km de casă