Antena Meniu Search
x

Video Explicație năucitoare a profesorului criminal. A povestit în detaliu "motivele" pentru care a ucis-o pe Beata Molnar

A ucis din prea multă dragoste. Este explicaţia dată de fostul profesor universitar din Cluj care şi-a omorât iubita şi s-a plimbat cu cadavrul ei în portbagaj. Individul a fost prins aseară, la 5 zile de la crimă, într-un vagon de tren, în Oradea. Le-a povestit poliţiştilor tot ce a făcut şi ce l-a determinat să recurgă la un astfel de gest cumplit, dar vă avertizăm că detaliile au puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 27.05.2022, 19:39

Vezi și

Este deznodământul puzzle-ului mortal care a şocat o ţară întreagă. Bone Ferenc le-a spus anchetorilor că nu este un criminal ca ceilalţi, ci un suflet pierdut. Şi-a ucis iubita în zona cascadei Vălul Miresei, după s-au plimbat pe munte şi au privit împreună stelele. Spune că şi-ar fi dorit să rămână acolo, alături de ea, pentru totdeauna, dar tânăra a vrut să se întoarcă acasă pentru că era târziu. A strâns-o de gât, crezând că aşa o s-o ţină lângă de el. Apoi, i-a băgat cadavrul în portbagajul maşinii. Pe drum, spune el, a oprit de mai multe ori ca să o ţină în braţe. După câteva zile, a decis s-o arunce pe un câmp, printre gunoaie, într-un sat din Bihor. Individul a fost capturat la cinci zile de la odioasă crimă. Se ascundea într-un vagon de marfă dezafectat, lângă gara din Oradea.

Geanta victimei a fost găsită în portbagajul maşinii criminalului, lângă un prelungitor şi o bandă scotch. Pe banchetă erau un sac de dormit roz, dar şi o trusă de prim-ajutor.

Cum a fost elucidată crima. Cu ajutorul camerelor de supraveghere, anchetatorii au refăcut traseul criminalului

Sâmbătă dimineaţă, a plecat spre Cascada Vălul Miresei, o zonă de munte din Cluj. Iubita lui este în dreapta. În aceeaşi seară, se întoarce în oraş. E singur în maşină, victima e în portbagaj. A doua zi, la 7 dimineaţa, maşina este văzută intrând în judeţul Bihor. La 10 şi 40 de minute, apare la 3 kilometri distanţă, după ce evită camerele luându-o pe străzi ocolitoare. La 16 şi 54 de minute, intră într-un magazin din Oradea. Îşi acoperă faţa cu mâna să nu fie recunoscut. De trei ori a fost la cumpărături aici. Ultima dată, ieri.

Pe acelaşi subiect

Magazinul se află la 300 de metri de marfarul dezafectat. De luni, dormea în vagon. Îşi improvizase un pat din bucăţi de polistiren şi se învelea cu un izopren. Cineva i-a recunoscut maşina chiar dacă nu mai avea numărul de înmatriculare în faţă şi a sunat la 112.

Individul le-a explicat anchetorilor în detaliu cum şi de ce şi a ucis iubita, pe Beata Molnar

A povestit că a fost marginalizat şi dat afară de la universitate în urmă cu doi ani pentru că şi-a bătut fosta iubită. De-atunci, s-a luptat cu depresia, accentuată şi de faptul a fost nevoit să se izoleze în pandemie. În toamnă, a început o relaţie cu Beata Molnar şi mergeau împreună a terapie. Spune că a ucis o din prea multă dragoste, invidios pe viaţa socială activă pe care iubita lui o avea.

Gabriela Groza, psiholog expert judiciar: Detaliile date arată realitatea lui mentală, ceea ce îi trecea prin minte şi felul în care interpretează el situaţia.Sunt persoane care vor să fie înţelese în momentul acela şi trebuie să dea cât mai multe detalii ca să le fie înţeleasă exact perspectiva, alţii care sunt pur şi simplu într-o transă delirantă.

Bone Ferenc avea o obsesie cu numerele pare

Nu sunt singurele detalii care arată fixaţia sa bolnavă. Individul își punea iubitele să îi trimită mesaje doar la ore și minute pare, iar dacă nu respectau, devenbea violent. Victima avea 30 de ani, era doctorant şi lucra ca asistent universitar.

Criminalul a ajuns după gratii pentru 30 de zile. Dacă se va doveni că avea discernămâmnt va sta acolo 20 ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » Explicație năucitoare a profesorului criminal. A povestit în detaliu "motivele" pentru care a ucis-o pe Beata Molnar