Antena Meniu Search
x

"Continuă să faci minuni acolo sus, Bea!". Tânăra dispărută și găsită moartă pe un câmp din Bihor, plânsă de foştii colegi din UDMR

Președinția executivă a UDMR a transmis un mesaj de condoleanțe după moartea Beatei Molnar, tânăra de 30 de ani dispărută sâmbătă din Cluj și găsită moartă, miercuri, într-un sac menajer, pe un câmp din județul Bihor. Presupusul criminal ar fi iubitul femeii, un bărbat de 43 de ani, fost profesor universitar, cu un trecut violent. Individul este căutat acum de poliție, fiind dat dispărut. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 26.05.2022, 11:39

UDMR a transmis pe rețelele de socializare un mesaj de condoleanțe, după moartea Beatei Molnar. Tânăra lucrase în cadrul partidului, iar colegii o cunoșteau ca pe un om creativ și definit de "de sensibilitate, empatie și abilitățile sale de muncă erau uriașe".

"Am fost șocați ore întregi când am auzit vestea tragică a morții lui Beáta Molnár. Bea a fost colega noastră în departamentul principal responsabil cu organizarea socială a RMDSZ și mai târziu, când publica cărți la Fundația Școlii, am lucrat împreună de multe ori la editarea albumelor și organizarea programelor. O cunoșteam ca pe un om creativ, era definită de sensibilitate, empatie și abilitățile sale de muncă erau uriașe. Continuă să faci minuni acolo sus, Bea!", este mesajul transmis, ieri, de președinția executivă a UDMR.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Presupusul criminal este căutat de polițiști, fiind dat dispărut

Beáta Molnár a fost dată dispărută din Cluj-Napoca luni, în 23 mai, și a fost găsită moartă, miercuri, pe un câmp din comuna Borod, aproape de  Aleșd. 

Presupusul criminal al tinerei ar fi iubitul ei, Ferenc Boné, alături de care plecase la munte, sâmbătă dimineață. Seara, Beata ar fi trebuit să se vadă cu mai multe prietene, însă le-a trimis un mesaj prin care le-a spus că nu mai poate ajunge. De atunci, nimeni nu a mai știut nimic de ea.

Ferenc Boné are 43 de ani, a fost profesor și este cunoscut ca avânt un trecut violent.

Ieri, individul a fost dat dispărut de poliție:

"Cu privire la sesizarea din data de 23 mai a.c., prin apel 112, la nivelul Poliției municipiului Cluj-Napoca, referitoare la o femeie de 30 de ani, din municipiul Târgu Mureș, care ar fi plecat în prezența lui Bone Ferenc, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Arad, polițiștii continuă cercetările în vederea identificării acestuia. SEMNALMENTE: înălțime aproximativă: 1,80, 75-80 de kg, ochi căprui, păr brunet, fața ovală. Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbat sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!". 

Bone Ferenc

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » "Continuă să faci minuni acolo sus, Bea!". Tânăra dispărută și găsită moartă pe un câmp din Bihor, plânsă de foştii colegi din UDMR