Antena Meniu Search
x

Video Ultima imagine în care Beata, tânăra găsită moartă pe un câmp din Bihor, apare alături de iubitul ei. Traseul celor doi, refăcut de anchetatori

Au trecut mai bine de 24 de ore de când tănăra doctorand din Cluj a fost găsită fără suflare, iar iubitul ei e în continuare de negăsit. Bărbatul este ultima persoană văzută în preajma femeii. Anchetatorii au reuşit să refacă traseul lui cu ajutorul camerelor de supraveghere şi i-au conturat profilul psihologic. Un tip violent, cu multe obsesii şi o personalitate duală. Poliţiştii i-au dat în urmărire maşina şi fac apel la populaţie să sune la 112 dacă îl văd. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 26.05.2022, 19:35

Vezi și

Anchetatorii au adunat piesă cu piesă puzzle-ul morţii tinerei de 30 de ani şi au refăcut traseul celor doi parteneri. Aceasta este ultima imagine cu Beata şi Ferenc. Sâmbătă, în drum spre Cascada Valul Miresei din Cluj. Cei doi sunt în maşina bărbatului.

Tânăra era încă în viaţă. Trebuia să fie o zi de relaxare pentru cuplu. Doar că, fără să se ştie deocamdată motivul, totul a luat o întorsătură tragică. Iar Beata a sfârşit într-un sac de gunoi, stangulată, ascunsă în tufişuri, sub crengi.

Într-un acces de furie, cel mai probabil, spun surse Observator, bărbatul de 43, fost profesor universitar, s-ar fi năpustit peste ea şi ar fi ucis-o. Imediat după crimă, individul ar fi ascuns-o în portbagjul maşinii şi ar fi mers către apartamentul din Cluj. Ar fi stat preţ de câteva minute în casă şi apoi ar fi pornit către locuinţa femeii. 

Alex Prunean: Inainte de a pleca spre Bihor, barbatul a venit aici, la garsoniera tinerei, unde a stat timp de 15 minute. Din bucataria acesteia a luat si sacii menajeri cu care mai apoi a acoperit cadavru. Politistii au sigilat acum usa.

Pe acelaşi subiect

La Corniţel, în Bihor, pe marginea unui şanţ, într-un loc plin cu gunoaie, ar fi aruncat cadavrul. Ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, ar mai fi condus câteva zeci de minute şi s-ar fi oprit la un restaurant. Camerele de supraveghere l-au surprins pe bărbat la volanul maşinii prin localitatea Borod, foarte aproape de locul în care a fost găsit cadavrul. De aici i s-a pierdut urma.

Traseul celor doi, refăcut de anchetatori

Anchetatorii i-au dat maşina în urmărire şi fac apel la polpulaţie să sune la 112 dacă îl văd. Între timp, i-au conturat şi profilul psihologic. Un tip galant la început de relaţie. Un monstru când reuşea să le cucerească pe femei. Cu o fixaţie bolnavă în a-şi bate partenerele. Își punea iubitele să îi trimită mesaje doar la ore și minute pare. În cazul în care fetele greşeau, bărbatul devenea violent. 

Iar filmuleţele pe care le regiza stau mărturie. Imaginile îl arată ca un tip retras, care nu-şi găseşte locul.  Beata ştia de trecutul violent al bărbatului, iar prietenii o avertizaseră. Însă i-ar fi dat o şansă. După ce individul îşi bătuse fosta iubita în urmă cu doi ani, tânără doctorand îl înlocuise la catedră. La universitate Sapienţia s-au şi cunoscut. Cei doi îşi începuseră relaţia la sfârşitul anului trecut. 

Vecină: Era un băiat speriat. 

Gabriela Groza - doctor in psihologie judiciara: Este o nevoie exagerată de control. Este un simptom specific anumitor tulburări. O obsesie pentru perfecţiune.

Foştii colegi o descriu pe Beata ca o tânără la locul ei, cu un viitor strălucit în faţă. Mereu amabilă, zâmbitoare şi respectoasă. Studiase la un colegiu de arte, fcea voluntariat şi absolvise facultatea de litere la Universitatea Babeș-Bolyai.  

Colegă liceu: Este incredibil, nici nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. E un şoc pentru toată lumea. Era extraordinară şi un suflet bogat.

Profesor liceu: Aşa o moarte tragică, rămânem stupefiaţi.

Imediat după ce i-au găsit cadavrul, poliţiştii au scotocit aparatamentul bărbatului. Au căutat orice informaţii care să-i ajute să-l găsească mai repede.

Vecina criminalului: A venit poliţia şi a spart uşa. 

Poliţia a ajuns şi la casa părinţilor săi din Arad. Au vrut să afle dacă oamenii ştiu unde ar putea fi fiul lor. Trupul tinerei a fost ridicat astăzi de la IMl. iar inmormânatarea va avea loc sâmbătă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Ultima imagine în care Beata, tânăra găsită moartă pe un câmp din Bihor, apare alături de iubitul ei. Traseul celor doi, refăcut de anchetatori