Antena Meniu Search
x

Video Noi detalii în cazul tinerei dată dispărută, omorâtă şi abandonată pe câmp. Ce au descoperit anchetatorii despre criminal

Misterul dispariţiei tinerei de 30 de ani care locuia în Cluj-Napoca a fost parţial rezolvat. Tânăra a fost găsită moartă pe un câmp din Bihor. Iubitul ei, fost profesor universitar, este acum căutat de poliţişti. Nu este exclus să fi trecut graniţa, în Ungaria. Surse judiciare spun că bărbatul are un profil psihologic atipic, că avea fixuri, obsesii şi că devenea violent când iubitele lui nu ţineau cont de ele. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 26.05.2022, 14:06

Vezi și

Anchetatorii au stat de vorbă şi cu alte foste iubite ale bărbatului şi toate au spus acelaşi lucru. 

La început, acesta era extrem de atent cu ele, părea iubitul perfect, însă mai apoi, avea anumite episoade de violenţă, multe dintre ele izbucnite din senin, fără niciun motiv. 

Apartamentul bărbatului a fost percheziţionat, ce indicii au găsit anchetatorii

De asemenea, avea un comportament ciudat şi avea anumite fixuri cu privire la numerele pare. De exemplu, accepta să primească mesaje doar la ore pare, cum ar fi 22:22, iar dacă iubitele lui îi scriau mesaj la ora 21, care este un număr impar, devenea violent şi le punea să şteargă mesajul. 

Pe acelaşi subiect

De asemenea, anchetatorii au făcut o percheziţie la apartamentul acestuia şi în telefon i-au găsit sute de selfie-uri, toate identice şi toate făcute într-un interval extrem de scurt de timp. Psihologii spun că acest lucru indică clar faptul că bărbatul avea o problemă, în special că îşi dorea ca totul să iasă perfect în ceea ce îl priveşte, indiferent cu ce urmări. 

Filmul crimei, anchetatorii cred că bărbatul a condus cu trupul fetei în portbagaj

Revenind la anchetă, se crede că omorul a fost comis sâmbătă, iar mai apoi bărbatul s-a întors la Cluj-Napoca. A mers la apartamentul lui unde şi-a abandonat telefonul, iar mai apoi, cred anchetatorii, cu trupul fetei în portbagaj, a condus spre garsoniera acesteia.  A stat acolo aproximativ 15 minute, a luat din casa acesteia o rolă de saci menajeri, după care a condus spre judeţul Bihor. 

După ce a scăpat de cadavru, a oprit să mănânce, iar mai apoi a condus spre o direcţie necunoscută. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Noi detalii în cazul tinerei dată dispărută, omorâtă şi abandonată pe câmp. Ce au descoperit anchetatorii despre criminal