Antena Meniu Search
x

Factură uriaşă la electricitate primită de un client din Bucureşti: "Băi, voi nu sunteți normali? Omorâți oamenii cu cifrele astea!"

Scandalul facturilor greşite la energie electrică şi gaze continuă.

de Redactia Observator

la 23.01.2022, 16:13

După ce o bătrânică din Vaslui a primit o factură de peste 6 milioane de euro, acum a venit rândul unui client din Bucureşti. Acesta a primit o factură uriaşă la curent, în valoare de 450.000 de lei. Jurnalista Cristina Ologeanu a făcut cazul public pe contul său de Facebook şi susţine că respectiva factură a fost primită de sora sa.

Ca şi cum suma în sine nu ar fi fost de ajuns, factura a fost însoţită şi de un mesaj plin de greşeli gramaticale în care se preciza ca suma poate fi plătită şi în rate. "Factură de lumină, pe luna trecută. Și, zic ei, că ar fi corect calculul! Să facă sor-mea infarct când a văzut factura. Băi, ENEL, voi nu sunteți normali? Omorâți oamenii cu cifrele astea! Păi, nu meritați voi să fiți dați în judecată? Chiar așa... Ia să vedem ce ne poate spune un avocat, că prea e groasă!", a scris Cristina Ologeanu pe contul său de Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Factură uriaşă la electricitate primită de un client din Bucureşti: "Băi, voi nu sunteți normali? Omorâți oamenii cu cifrele astea!"