Antena Meniu Search
x

Video Factura de 6.7 milioane de euro primită de bătrâna din Vaslui, corectată de 2 ori. Cu un aragaz și un boiler are de plătit 200 de lei

Factură halucinantă la gaz primită de o pensionară din Vaslui. Femeia are de plătit peste 33 de milioane de lei pentru gazul consumat de un aragaz şi un boiler într-o lună. 

de Redactia Observator

la 20.01.2022, 15:21

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Speriată, bătrâna de 70 de ani a mers imediat la firma furnizoare să vadă ce s-a întâmplat. Dar, nici măcar după ce a sesizat furnizorul, factura tot nu a venit cu suma corectă.

Clara Mihociu - corespondent Observator: După două drumuri la firma care furnizează gaz în Vaslui femeia a primit factura corectă, care era în valoare de doar 200 de lei.  Asta după ce prima factură pe care o primise arăta că de la o lună la alta a trecut de la un consum de puţin peste 1.200 de metri cubi la peste 13 milioane de metri cubi şi astfel avea de plată pe respectiva factură peste 33,57 milioane de lei. Suna era atat de mare încât atunci când şi-a sunat fiul să îi spună ce scrie pe factura, femeia a înţeles greşit şi credea că este o factură de doar 33 de mii de lei. După ce a mers ca să vadă despre ce este vorba i s-a emis o altă factură în valoare de 1.700 de lei. De asemenea, un consum mult prea mare ţinând cont de faptul că există un consum mult prea mic în respectiva locuinţă, care este de mici dimensiuni. Femeia foloseşte doar un aragaz şi pentru apă caldă mai foloseşte gazul metan. Abia după aceste două drumuri, în cele din urmă a primit şi factura corectă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Factura de 6.7 milioane de euro primită de bătrâna din Vaslui, corectată de 2 ori. Cu un aragaz și un boiler are de plătit 200 de lei