Antena Meniu Search
x

Video Filmul dublei crime din Timişoara. Suspectul şi-a aruncat mânuşa plină de sânge şi s-a făcut nevăzut după atac. Vecinii sunt îngroziţi: "Dacă mergeam, cred că eram lângă ei"

La Timişoara, autorul unei duble crime este în continuare căutat. Acolo, un tânăr a ucis doi bătrâni, în propria lor locuinţă, şi a fugit cu 12.000 de lei. Când au fost atacaţi, cei doi, soţ şi soţie, vorbeau la telefon cu un nepot din străinătate. Acesta a reuşit să anunţe o rudă din oraş, iar bărbatul a dat peste criminal în casă. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 28.06.2023, 21:25

Vezi și

Înainte de atac, presupusul suspect este filmat de camerele de supraveghere în timp ce dădea târcoale imobilului în care locuiau cei doi bătrâni, chiar în centrul istoric al Timişoarei, în apropiere de Tribunal. Cu gluga pe cap, după ora 22, intră pe uşa clădirii istorice care este deschisă zi şi noapte. Soţii, de 75 şi 78 de ani, vorbeau la telefon cu un nepot din Germania. La un moment dat, acesta a auzit ţipete, iar apelul s-a întrerupt. Speriat, şi-a sunat vărul, care a venit într-un suflet la apartament. 

Iulia Pop, reporter Observator: În acest loc, criminalul s-a întâlnit cu nepotul victimelor. Cu cuţitul în mână, l-a îmbrâncit pe bărbat şi şi-a continuat fuga.

Surse din anchetă spun că atacul ar fi avut loc la pont

"Nu a putut să-l oprească. Avea un baston bătrânul, şi el, ruda care a venit, l-a luat de jos şi când să-l atace s-a apărat", povesteşte un martor. Când s-a dezmeticit, ruda a observat şi trupurile vârstinicilor, care fuseseră înjunghiaţi mortal. După dubla crimă, agresorul a ieşit în fugă şi s-a îndreptat către bulevardul Tache Ionescu. După câteva zeci de metri, s-a oprit într-un parc, unde a aruncat lângă o bancă o mănuşă de construcţii plină de sânge. 

Pe acelaşi subiect

Surse din anchetă spun că atacul ar fi avut loc la pont. Femeia era administratorul clădirii şi abia încasase banii pentru întreţinere. Avea în casă 12.000 de lei, iar bărbatul a reuşit să fugă cu toţi banii. "Geanta cu încasările de la locatari era la intrarea în apartament, iar criminalului, povestesc vecinii, chiar bătrâna i-a deschis uşa în timp ce vorbea la telefon", a relatat Iulia Pop, reporter Observator.

Vecinii sunt îngroziţi şi se tem acum pentru siguranţa lor

"Pentru că ei în casă au lucruri valoroase. Posibil ca cineva să-i fi informat, erau cunoscuţi ca nişte oameni care cheltuiau puţin, dar aveau bani", explică un bărbat. Vecinii sunt îngroziţi şi se tem acum pentru siguranţa lor. "A zis hai la mine să vezi serialul şi zic: nu vin că sunt aşa de obosită. Dacă mergeam cred că eram lângă ei...", povesteşte o vecină a celor doi.

Poliţiştii au luat amprente din apartament şi au căutat probe pe traseul fugarului. Bărbatul are până în 35 de ani, 1.80 înălţime, păr brunet, purta pantaloni scurţi, închişi la culoare, bluză de trening cu glugă gri şi un rucsac. 

"E posibil să fie lovit la mâna dreaptă, fapt pentru care purta un bandaj", explică Aurora Voicilă, de la IPJ Timiş. Oricine are informaţii sau îl vede este rugat să sune la 112. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru omor calificat.

Semnalmentele suspectului

  • 30-35 ani 
  • 1.80 înălţime
  • păr brunet
  • îmbrăcat cu pantaloni scurţi, bluză de trening cu glugă gri 
  • posibil rănit la mâna dreaptă 

     

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Filmul dublei crime din Timişoara. Suspectul şi-a aruncat mânuşa plină de sânge şi s-a făcut nevăzut după atac. Vecinii sunt îngroziţi: "Dacă mergeam, cred că eram lângă ei"