Antena Meniu Search
x

Video Dubla crimă din Timişoara. Soţ şi soţie, cei doi bătrâni ucişi în propria casă abia strânseseră banii furaţi de criminal, 12.000 de lei. "O mănuşă cu sânge aici!"

Căutări disperate în vestul ţării. Un criminal periculos este liber de aproape 24 de ore. Individul a intrat în casă peste doi bunici din Timişoara şi i-a ucis cu sânge rece. În momentul crimei, cei doi soţi vorbeau la telefon cu un nepot din străinătate. Acesta a auzit ţipetele şi a anunţat o rudă din oraş să meargă să-i verifice. Omul a dat nas în nas cu ucigaşul. Mai multe camere de supraveghere din oraş au surprins fuga criminalului.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 28.06.2023, 17:41

Vezi și

Atacul sângeros a avut loc aseară, în centrul istoric al Timişoarei, în apropiere de Tribunal. În apartament se aflau doi soţi de 75, respectiv 78 de ani. "Cei doi bătrâni vorbeau la telefon cu un nepot din Germania. La un moment dat, acesta a auzit ţipete, iar apelul s-a întrerupt. Speriat, a sunat o altă rudă din ţară, care a venit de urgenţă la apartament. Aici a dat nas în nas cu criminalul", transmite Iulia Pop, reporter Observator.

Dubla crimă din Timişoara

"Nu a putut să-l oprească. Avea un baston bătrânul şi el, ruda care a venit, l-a luat de jos şi când să-l atace s-a apărat, dar atâta era cuţitul. Bine că nu l-a bagat in el", spune un localnic. Bărbatul a fost singurul care a rămas în viaţă. Bunicii au murit în urma loviturilor barbare. Criminalul a fugit din casă după atac. Poliţiştii au împânzit străzile oraşului în căutarea suspectului.

Aproape de imobil, poliţiştii au găsit o mănuşă de construcţii, plină de sânge: "Să nu o atingeţi. Fă o poză. Să nu o atingeţi. O mănuşă cu sânge aici. Cu sânge, da". O cameră de supraveghere din zonă l-a suprins pe criminal înainte de atac, în timp ce dădea târcoale imobilului, dar şi la scurt timp după ce acesta i-a ucis pe cei doi soţi.

Pe acelaşi subiect

Atacul ar fi avut loc la pont

Ulterior, bărbatul a fost suprins şi de alte camere din oraş, cu o glugă pe cap şi fugind pe străzi. Surse din anchetă spun că atacul ar fi avut loc la pont. Femeia este administratorul clădirii şi avea în casă peste 12.000 de lei.

  • Reporter: Ieri, din ce înţelegem noi, ar fi încasat cheltuielile de la locatari?
  • Locatar: Da. Da, a fost şi la noi.

"Geanta cu încasările de la locatari era la intrarea în apartament, iar criminalului, povestesc vecinii, chiar bătrâna i-a deschis uşa în timp ce vorbea la telefon", adaugă Iulia Pop, reporter Observator. Locatarii sunt îngroziţi de cele întâmplate şi se tem acum pentru siguranţa lor, mai ales că uşa de la intrarea în bloc stă tot timpul deschisă.

  • Locatară: Nu mai suntem buni de nimic.
  • Reporter: V-aţi speriat, doamnă?
  • Locatară: Sigur.
  • Reporter: Vă e frică?
  • Locatară: Da.

Criminalul e căutat de Poliţie

Poliţiştii încă îl caută pe criminal, atât în Timiş cât şi în judeţele învecinate şi au deschis un dosar penal pentru omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Dubla crimă din Timişoara. Soţ şi soţie, cei doi bătrâni ucişi în propria casă abia strânseseră banii furaţi de criminal, 12.000 de lei. "O mănuşă cu sânge aici!"