Antena Meniu Search
x

Video Hală de piese auto, înghiţită de flăcări în Piteşti. Incendiul ar fi pornit de la un scurtcircuit. "Luaseră până şi maşinile foc. M-am speriat"

Incendiu uriaş, azi-noapte, în Piteşti! O hală în care erau depozitate piese auto s-a făcut scrum în doar câteva clipe, după ce în magazinul lipit de construcţie s-ar fi produs un scurt-circuit. Două maşini, care erau parcate lângă, au fost înghiţite de flăcări. Din fericire nimeni nu a fost rănit, însă pagubele materiale sunt însemnate. 

de Redactia Observator

la 20.02.2024, 08:35

Vezi și

Incendiul a izbucnit aproape de miezul nopţii în interiorul magazinului de piese auto. În doar câteva clipe, focul s-a extins şi la hala unde erau depozitate piesele. Localnicii, speriaţi, au dat imediat alarma la 112, după ce au văzut flăcările uriaşe, de câţiva metri înălţime.

Martor: Da, am văzut de aia am şi sunat. Vă daţi seama că suntem aici in bloc. 

Reporter: Erau flăcările mari?

Martor: Da, bineînţeles că erau destul de mari. Eu am venit de la schimbul doi, era 11 şi 5. Am ieşit din bloc cu căţeluşii până aici şi m-am uitat m-am speriat când am văzut flăcările 

Martor: Nu aveai cum să te apropii că luaseră până şi maşinile foc de aici din faţă. Ardeau în spate la portbagaj era flacără şi au stins bieţii pompieri 

Martor: Erau flăcări mari şi luaseră şi prin spate pe acolo între clădirea asta şi cealaltă 

Pompierii s-au luptat zeci de minute cu flăcările

Dn fericire, nimeni nu a fost rănit, însă pagubele materiale sunt însemnate.

Locotenent Ionut Tunaru-Purtător de cuvânt ISU Argeș: Din păcate două autoturisme din faţa obiectivului au fost afectate de incendiu. unul a fost salvat oportun din service, adică acesta fiind evacuat. Nu au fost victime. La prima evacuare a forţelor de intervenţie undeva la 80 de metri pătraţi. reuşind totodată să salveze şi birourile de la nivelul superior al constucţiei din apropiere 

Incendiul s-ar fi produs din cauza unui scurt circuit produs în interiorul magazinului, însă pompierii fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate dacă aceasta este cauza izbucnirii flăcărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Hală de piese auto, înghiţită de flăcări în Piteşti. Incendiul ar fi pornit de la un scurtcircuit. "Luaseră până şi maşinile foc. M-am speriat"