Antena Meniu Search
x

Video Ilie Şerbuc a fost adus în România. Suspectul crimei care a îngrozit Capitala va fi audiat pentru a se stabili cum şi de ce a ucis-o pe copila de 12 ani

Criminalul fetei de 12 ani, găsită în canapea acum 3 luni într-un apartament din Capitală, a fost adus în ţară. Marcel Şerbuc a fost extrădat din Amsterdam şi a ajuns deja în arestul central al Capitalei. El figura pe lista celor mai căutaţi criminali. 

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 22.08.2023, 19:32

Pentru că a fost adus în baza unui mandat european de extrădare din Olanda, deocamdată, Şerbuc va sta într-un arest preventiv al poliţiei. Cel puţin, pentru următoarele zile. Mâine va fi dus la instanţă pentru confirmarea mandatului de arestare - în acest caz vorbim despre o arestare preventivă în lipsă a inculpatului, iar mandatul trebuie confirmat de o instanţă.

Separat de decizia instanţei de drepturi şi libertăţi, urmărirea penală pe numele acestuia continuă. El va fi audiat, cel mai probabil zilele următoare, de procurorii de la parchetul de pe lângă tribunalul Bucureşti şi de poliţiştii de la Serviciul Omoruri pentru a stabili cum şi de ce a ucis-o pe fata de doar 12 ani. 

Într-o discuţie telefonică, la scurt timp după ce ar fi comis gestul, Şerbuc i-ar fi spus mamei sale că în urma unui incident şi schimb de replici fata ar fi căzut şi s-ar fi lovit la cap de cadă. Proprietarul apartamentului a făcut teribila descoperire, alertat de vecini. Mama copilei a revenit în țară, unde a fost audiată, dar polițiștii au lăsat-o în libertate.

Filmul crimei care a îngrozit Capitala

Fata locuia cu chirie împreună cu mama ei şi concubinul acesteia, Ilie Marcel Şerbuc, într-un apartament din Cartierul Berceni, Sectorul 4 al Capitalei. În spaţiul public a apărut o înregistrare purtată între mamă şi concubin, în care Marcel Şerbuc i-ar fi spus că nu a vrut să-i facă rău copilei, dar a avut un conflict spontan cu ea, ar fi împins-o şi fata s-ar fi lovit cu capul de cada din baie.

După crimă, mama şi concubinul ei ar fi părăsit ţara, femeia fiind depistată în Catalunia - Spania, după ce a fost confruntată de colegii ei de muncă de la o fermă. Ulterior, femeia a venit singură în România, pentru a fi interogată de anchetatori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Ilie Şerbuc a fost adus în România. Suspectul crimei care a îngrozit Capitala va fi audiat pentru a se stabili cum şi de ce a ucis-o pe copila de 12 ani