Antena Meniu Search
x

Video "Lăsaţi-mă, vă rog frumos! Vă implor!" După o lună de întrebări, Vasile a primit cel mai urât răspuns. Ana lui a fost ucisă, iar fosta lui soţie este suspectă de crimă

Răsturnare de situație în cazul cadavrului găsit în lada unei canapele, într-un apartament închiriat din Bucureşti. Trupul este al unei copile de 12 ani, dată dispărută de tată în urmă cu o lună. Rudele acuză poliţiştii că n-au încercat în tot acest timp să afle ce s-a petrecut cu ea. Principalii suspecţi sunt mama fetei şi iubitul acesteia. Femeia a fost arestată azi noapte în Spania iar concubinul ar fi deocamdată liber, în Olanda. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 06.06.2023, 19:45

Vezi și

Tată: Lăsaţi-mă, vă rog frumos! Vă implor! 

Este imaginea sfâşietoare a unui tată care află, după o lună de căutări disperate, că fiica sa a fost ucisă. Expertiza genetică a trupului găsit în lada unei canapele, într-un apartament din sectorul 4 al Capitalei, scoate la iveală o poveste şocantă. Cadavrul este al Anei, o copilă de 12 ani. Iniţial, s-a crezut că mama ei este cea omorâtă. Acum, anchetatorii bănuiesc că femeia, împreună cu iubitul ei, i-ar fi luat viaţa fetei. 

După o lună, Vasile a aflat cel mai urât răspuns

Bogdan Dinu, reporter Observator: Raportul medicului legist arata ca fetita a avut o moarte violenta. Medicii au gasit urme crunte de lovituri pe corpul copilei, dar si semne care arată ca fetiţa ar fi fost strangulata. Este neclar însă din ce ar fi dus la crima oribilă.

Pe acelaşi subiect

Reporter-Fratele mamei: Credeţi că sora dvs este vinovată?

- Eu nu cred aşa ceva!

- Dar concubinul? Îl bănuiţi?

- Nu ştiu nimic.

- Era violent cu fetiţa partenerul?

- Nu ştim nimic!

Azi-noapte, mama Anei a fost arestată în Spania, într-un mic oraş din Catalonia. Autorităţile din România au solicitat un ordin european de anchetă. 

Bogdan Dinu, reporter Observator: Anchetatorii români au cerut deja ca femeia să fie audiată prin videoconferinţă. In cazul in care procurorii au suficiente probe care sa o incrimineze, mama fetiței va deveni suspecta in investigație si politistii pot cere mandat european, pentru a fi adusă in țara şi trasă la răspundere pentru soarta fetiţei.  

Anchetatorii încearcă acum să pună cap la cap informaţiile în acest caz. Până acum au aflat că cei doi iubiţi au fugit împreună în Spania, pe 14 aprilie. O săptămâna mai târziu, concubinul s-ar fi întors în România. N-ar fi stat prea mult şi s-ar fi dus în Olanda. 

Vecină: - Mama a auzit nişte ţipete. Voci ale unei femei şi ale unui bărbat. Erau lucrurile aruncat prin case, a auzit lucruri care se spărgeau, lovituri in uşă, în mobilă. 

- Când s-a întâmplat asta?

- Acum o lună, o lună şi jumătate! 

Tatăl Anei şi bunica au reclamat dispariţia copilei încă din 5 mai. Ancheta a bătut însă pasul pe loc.

Lorica Iftimovici, bunică:  Au venit imediat după ce a făcut tatăl fetiţei sesizarea că e dispărută. Au venit cu portretul robot al concubinului, şi de atunci au mai venit ieri dimineaţă.

Într-un răspuns pentru Observator, Poliţia Capitalei spune că nu poate oferi detalii despre modul în care s-a lucrat la acest caz pentru că informaţiile fac parte dintr-un dosar penal instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti. 

Relaţia dintre mama Anei şi concubin a început imediat după ce femeia a divorţat de tatăl fetiţei. 

Lorica Iftimovici, bunică: De 7 ani erau împreună. La locul de muncă s-au cunoscut, la un hotel lucrau împreună.

El ce muncea?

În construcţii!

De câte ori mama se întorcea în ţară, copila îşi vizita mama. Aşa s-a întâmplat şi de Paşte. Fetiţa a plecat cu mama ei şi cu iubitul acesteia, iar de atunci nimeni nu le-a mai văzut. 

Lorica Iftimovici, bunică:  Când veneau ei în ţară, din Spania, Germania, Italia, pe unde munceau, fata mergea la ei. Unde stăteau, fata era cu ei. Eu o mai întrebam. Ana, cum se poartă cu tine?

- Se poartă frumos. 

- Mereu îl acoperea!

După divorţ, Ana rămăsese în grija tatălui. Cei doi aveau o relaţie extrem de apropiată. Într-o postare pe facebook, fata îi mulţumea părintelui pentru grija ce i-o purta. Pentru tatăl ei, rămân acum întrebări la care speră să găsească răspunsuri.

Vasile Constantin, tată: Nu cumva o fi profitat de fetiţă şi ca să nu-l reclame mama, să se fi întâmplat şi altceva?

Poliţiştii români încearcă acum să îl găsească şi pe concubin, pentru a afla şi varianta acestuia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » "Lăsaţi-mă, vă rog frumos! Vă implor!" După o lună de întrebări, Vasile a primit cel mai urât răspuns. Ana lui a fost ucisă, iar fosta lui soţie este suspectă de crimă