Antena Meniu Search
x

Foto Ilie Şerbuc, principalul suspect în cazul fetei de 12 ani ucise şi ascunse într-o canapea, va ajunge în România în această după-amiază

Marcel Ilie Şerbuc, acuzat de uciderea fiicei de 12 ani a concubinei sale, urmează să fie adus marţi în ţară din Olanda, după ce un tribunal din Amsterdam a dispus predarea acestuia autorităţilor române.

de Redactia Observator

la 22.08.2023, 15:58

Bărbatul ar urma să fie adus marţi după-amiază.

Bărbatul suspectat că a ucis-o pe fiica de 12 ani a concubinei sale, cadavrul copilei fiind găsit în lada canapelei într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei, a fost prins în Regatul Ţărilor de Jos, după ce fusese dat în urmărire internaţională, pe numele său fiind emis un mandat de arestare pentru 30 de zile. Bărbatul în vârstă de 38 de ani figura pe lista celor mai căutaţi fugari din Europa, el fiind considerat periculos.

Un tribunal din Amsterdam, în baza unui mandat european de arestare, a dispus săptămâna trecută predarea inculpatului Şerbuc Ilie Marcel, acuzat de uciderea unei minore de 12 ani, autorităţilor competente din România, decizia fiind definitivă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Ilie Şerbuc, principalul suspect în cazul fetei de 12 ani ucise şi ascunse într-o canapea, va ajunge în România în această după-amiază