Antena Meniu Search
x

Video Misterul crimei din Sectorul 4 al Capitalei se adânceşte. Dispariţia unei femei şi a fiicei sale de 12 ani în preajma Paştelui ar putea avea legătură cu cazul

Detalii şocante ies la iveală în cazul cadavrului descoperit în lada unui pat dintr-un apartament din Capitală. Dispariţia unei femei şi a fiicei sale de 12 ani în preajma Paştelui ar putea avea legătură cu crima oribilă. Familia celor două a ajuns azi în Aleea Gorneşti în căutare de răspunsuri. Testele ADN ar putea face lumină în această tragedie.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 05.06.2023, 19:24

Vezi și

Mama şi fiică: Venim vineri după-amiază pe la voi.

- Și au mai venit?

- Nu! Ăla a fost ultimul mesaj. Și i-am trimis eu mesaje vocale... Mona, răspunde! Răspunde! Parcă ești sechestrată de nu mai răspunzi deloc, la niciun telefon!

Misterul se adânceşte în cazul crimei din Sectorul 4

Pe acelaşi subiect

E disperarea unei mame care, de mai bine de o lună, nu mai ştie nimic despre fiica ei, Simona. După ce a văzut la televizor că un cadavru a fost găsit în lada unui pat dintr-un apartament de pe strada Gornești, femeia a venit să afle răspunsuri. Îi e teamă că cel cu care fiica sa trăia de şapte ani, i-a făcut ceva rău.  

Lorica Iftimovici, mama femeii dispărute: Aia mică, când mai venea la mine îmi spunea...mamaie, vezi că se ceartă cu mama...

- Eu o mai întrebam... 

- Dar de ce ții telefonul pe speaker?

- Ca să audă și el cu cine vorbesc...

-Era gelos?

- Da... 

Mai mult, tot de o lună, nu mai ştie nimic nici de nepoata sa de 12 ani. Tatăl copilei e disperat.

Vasile Constantin, fostul soț al femeii dispărute: M-au întrebat ce număr poartă fetița la picior, ce număr poartă maică-sa la picior, dacă fetița a avut bijuterii...

Pe 5 mai, rudele celor două au mers la poliție să le dea dispărute. Anchetatorii au revenit, zilele trecute, la sesizarea făcută de familie, după ce și-au dat seama că ar putea avea legătură cu trupul descoperit în lada patului. Dispariţia femeii, dar şi a copilei de 12 ani, complică ancheta. Procurorii încearcă să dea de concubinul femeii, care a dispărut fără urmă în urmă cu câteva săptămâni.

Lorica Iftimovici, mama femeii dispărute: Au venit de la Poliția Capitalei acasă, i-au făcut lui portretul-robot, mi l-au arătat ca să văd dacă el este. I-am spus că el este...

Vasile Constantin, fostul soț al femeii dispărute: Copilul a dispărut cu maică-sa.

- Credeți că l-a luat el?

- Eu așa cred...

Sora femeii dispărute: Nu cred! Nu vreau să accept că e sora mea acolo. 

- De când n-ați mai vorbit cu ea? Dinainte de Paște.

De săptămâni bune, la telefonul Simonei nu mai răspunde nimeni. 

Anchetatorii au audiat rudele și vecinii. Primele informații concrete ar putea să le aibă, însă, mâine, când va fi făcută expertiza genetică.

Bogdan Dinu, reporter Observator: Criminaliștii au recoltat mostre ADN de la tatăl copilului, dar și de la mama femeii. Mostre pe care le vor compara cu probele ADN ridicate de la fața locului. În acest fel vor încerca să stabilească identitatea cadavrului.

Victor Stoian, medic legist: Se mai face examenul serologic, care se poate face prin recoltarea de mușchi scheletic, de la cadavrul respectiv. Se obține grupa de sânge, iar mai departe se poate trimite la laboratorul de genetică, iar de acolo se poate extrage ADN și, evident, comparat cu altă probă biologică.

Anchetatorii iau în calcul și ipoteza ca trupul găsit să aparțină fetiţei de 12 ani. Starea avansată de degradare îngreunează, însă, identificarea cadavrului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Misterul crimei din Sectorul 4 al Capitalei se adânceşte. Dispariţia unei femei şi a fiicei sale de 12 ani în preajma Paştelui ar putea avea legătură cu cazul