Antena Meniu Search
x

Video Fostele soţii ale lui Ilie Şerbuc fac mărturii dramatice. Unul dintre copii a rămas cu sechele, după ce călăul Anei l-ar fi bătut cu furtunul la un an

Presupusul criminal al Anei, fata de 12 ani găsită moartă în lada canapelei, e la un pas de extrădare. Au apărut şi primele imagini cu el, legat la ochi, în custodia autorităţilor olandeze. Între timp, fostele lui partenere povestesc cum aproape au fost omorâte în bătaie de individ. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 12.06.2023, 20:55

Vezi și

Fosta iubită: Am fost bătută extrem de rău. M-a băgat în spital, m-a dat cu capul de pereţi. 

Sunt mărturiile a două femei care au crezut că nu vor mai scăpa vii din mâinile lui Ilie Şerbuc. Gelos, violent şi fără teamă de lege - aşa îl descriu pe cel care a fost vreme de câteva zile cel mai căutat individ din Europa. Prins în Olanda, bărbatul a fost dus la închisoare cu ochii acoperiţi.

Faptele şocante care prevesteau tragedia

Femeia care s-a judecat vreme de 4 ani cu el pentru bătăile care au băgat-o în spital are acum curaj să povestească. Spune că toate faptele lui de până acum, pentru care nu a fost pedepsit, au prevestit tragedia. 

Pe acelaşi subiect

Fosta iubită: Cu forţa m-a luat şi m-a dus la el acasă. El avea sub pernă un cuţit, eu am observat cuţitul în momentul ăla şi am încercat să îl iau şi m-a lovit şi mai tare. 

25 de zile s-a luptat pentru propria viaţă pe un pat de spital. Cu toate acestea, femeia şi-a retras plângerea, iar instanţa l-a lăsat liber.

Liviu Chesnoiu, criminalist: Nu ştiu cât timp trebuie să mai treacă ca noi să înţelegem. La prima bătaie, femeia trebuie să dispară de acolo pentru că viaţa îi esteu pusă în pericol. Nu ştiu câte femei trebuie să mai moară şi nu ştiu câte copile ale acestor femei trebuie să pătimească şi să plătească şi ele cu viaţa ca să ne trezim odată la realitate. 

Şi-a bătut până şi propriul copil

De bătăile lui sălbatice nu au scăpat nici chiar propriii copiii.

Fosta soţie: Copilul nici nu avea un an. S-a ridicat forțat din pat și avea un furtun de butelie și a bătut copilul cu furtunul în cap și copilul meu în ziua de azi are probleme de vorbire.

Acum bărbatul este la un pas de a fi trimis în ţară. Este în custodia poliţiştilor din Olanda care îl vor duce în faţa judecătorilor.

Adrian Cuculis, avocat: Avem un individ cu mască pe faţă pentru a nu identifica organele care l-au dus la mandatul de arestare. 

Mama Anei are calitatea de martor şi este liberă

Cristina Filip, reporter Observator: Dacă va fi de acord cu extrădarea, Ilie Şerbuc ar putea fi predat autorităţilor din România până cel târziu săptămâna viitoare. În cazul în care însă se va opune, instanţa din Olanda va avea la dispoziţie 2 luni să-i judece contestaţia. Iar dacă o va respinge, va fi adus în România în maximum 10 zile.

Adrian Cuculis, avocat: Familia paternă îşi doreşte foarte tare să fie atrasă în acest proces penal de omor inclusiv pe mamă.  

Momentan, mama Anei, fetiţa de 12 ani al cărei cadavru a fost găsit în lada patului, are calitatea de martor şi este liberă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Fostele soţii ale lui Ilie Şerbuc fac mărturii dramatice. Unul dintre copii a rămas cu sechele, după ce călăul Anei l-ar fi bătut cu furtunul la un an