Antena Meniu Search
x

Incendiu puternic în satul Liteni, judeţul Suceava. O femeie de 45 de ani, găsită carbonizată în casă

Un incendiu puternic a cuprins o gospodărie din satul Liteni, judeţul Suceava, la sosirea pompierilor focul manifestându-se generalizat. În casă a fost găsit, carbonizat, trupul proprietarei, o femeie de 45 de ani.

de Redactia Observator

la 09.04.2022, 08:58

Incendiu puternic în satul Liteni, judeţul Suceava - ISU Suceava

Incendiul a izbucnit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la o gospodărie din satul Liteni, comuna Moara, pompierii militari intervenind cu patru autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD. 

"Evenimentul a fost anunţat la 112 cu întârziere, astfel că, la faţa locului, incendiul se manifesta generalizat la întreaga gospodărie - casă de locuit şi anexe gospodăreşti (construcţii majoritare din lemn, corp comun, dispuse în formă de "U"). Echipa de căutare-salvare a pompierilor militari a pătruns în locuinţă, unde, din nefericire, a identificat trupul carbonizat al proprietarei, o femeie în vârstă de 45 de ani", a transmis ISU Suceava.

Gospodăria a ars în totalitate, pe o suprafaţă totală de aproximativ 300 de metri pătraţi, reltează news.ro. Potrivit pompierilor, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic, generat de coşul de fum neprotejat corespunzător faţă de materialele combustibile.

Incendiul a fost lichidat la ora 4:30, iar pompierii au salvat o gospodărie învecinată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Incendiu puternic în satul Liteni, judeţul Suceava. O femeie de 45 de ani, găsită carbonizată în casă