Antena Meniu Search
x

TRAGEDIE la Costineşti! Un turist a murit, după ce a intrat cu skijetul în plasele pescarilor şi s-a răsturnat (UPDATE)

Ancheta poliţiştilor în cazul turistului mort într-un accident petrecut sâmbătă la Costineşti, când iniţial s-a crezut că a fost lovit de un skijet, arată că bărbatul a condus o astfel de ambarcaţiune de agrement şi ar fi intrat într-un ansamblu de plase pescăreşti amplasate la circa o sută de metri de ţărm, a căzut, fiind cel mai probabil lovit de skijet.​

Ancheta poliţiştilor în cazul turistului mort într-un accident petrecut sâmbătă la Costineşti, când iniţial s-a crezut că a fost lovit de un skijet, arată că bărbatul a condus o astfel de ambarcaţiune de agrement şi ar fi intrat într-un ansamblu de plase pescăreşti amplasate la circa o sută de metri de ţărm, a căzut, fiind cel mai probabil lovit de skijet​.

Skijetul s-a răsturnat, iar turistul, fiind cel mai probabil lovit de skijet,  a fost luat de oamenii de pe o barcă de agrement aflată în zonă şi dus la mal, scrie news.ro. 

Conform primelor verificări ale poliţiştilor, bărbatul ar fi împrumutat skijetul de la un amic, informează Agerpres.  

Victima este un cetăţean din Republica Moldova, stabilit la Ineu în judeţul Arad.  Lucrătorii Poliţiei Costineşti au deschis o anchetă sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă. 

Pe acelaşi subiect

STIREA INIŢIALĂ

Un incident grav a avut loc cu puţin timp în urmă în staţiunea Costineşti din sudul litoralului. Un turist aflat în vacanţă la mare a murit după ce a fost lovit de un skijet.

Iniţial, pacientul a fost preluat de la malul mării cu o şenilată şi dus la cortul de prim ajutor de la Costineşti, în stare de inconştienţă. Bărbatul prezenta leziuni la mâini.

În timp ce i se acorda primul ajutor, victima a intrat în stop cardio-respirator. Echipele de salvatori au solicitat la locul faptei intervenţia elicopterului SMURD.

În ciuda eforturilor din partea salvatorilor, victima - un bărbat în vârstă de 41 de ani din Ineu, judeţul Arad - a fost declarată decedată.

Potrivit medicilor care au încercat să-l resusciteze, turistul s-a stins din viaţă după ce a suferit un traumatism toracoabdominal, urmat de stop cardio-respirator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » TRAGEDIE la Costineşti! Un turist a murit, după ce a intrat cu skijetul în plasele pescarilor şi s-a răsturnat (UPDATE)