Antena Meniu Search
x

Isteria scumpirii carburantului, ironizată pe internet. Chiar și cei care s-au grăbit să facă plinul au făcut haz de necaz

Isteria scumpirii carburantului a fost intens ironizată pe toate platformele de socializare. Glumele au fost pe seama celor care au stat ore în şir la coadă sau care au găsit cele mai neobişnuite moduri de a-şi face rezerve de combustibil. Şi cei care s-au grăbit să facă plinul au făcut haz de necaz şi au postat pe internet filmuleţe de la pompă.

de Redactia Observator

la 10.03.2022, 08:30

Vezi și

Şoferii au apucat ce aveau la îndemână - butoaie, cisterne, damigene, sau chiar tomberoane - şi au mers în benzinării, pentru a-şi face rezerve, de teama unor scumpiri drastice ale combustibilului. 

BărbatSă vezi ce mă înjură ăştia pe mine aici, că stau de două ceasuri după noi. 

Alţii n-au vrut să risipească niciun strop de benzină, aşa că au împins maşina în timp ce stăteau la coadă, până la pompă. 

Între timp, internetul s-a umplut de ironii şi glume. Postarea lui Marian Godină în care se amuza pe seama celor care s-au îmbulzit la bezinării a strâns mii reacţii şi distribuiri. 

Situaţia combustibilului este comparată cu criza de drojdie sau de hârtie igienică de acum doi ani, când, de teama carantinei, mii de oameni au exagerat cu proviziile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Isteria scumpirii carburantului, ironizată pe internet. Chiar și cei care s-au grăbit să facă plinul au făcut haz de necaz