Antena Meniu Search
x

Român filmat când umple cu combustibil un container de 1.000 litri, la o benzinărie din Slatina - VIDEO

Panica a pus stăpânire pe șoferii români, care au luat cu asalt benzinăriile din țară, miercuri seară, să se asigure că își fac plinul înainte de o eventuală majorare a prețului la combustibil. Doar că unii dintre șoferi nu au venit la pompă doar cu mașinile, ci erau ”înarmați” cu bidoane și containere.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 09.03.2022, 22:04

Român filmat când umple cu combustibil un container de 1.000 litri, la o benzinărie din Slatina - captura YouTube

Așa s-a întâmplat la o stație Petrom din Slatina, unde, în contextul isteriei scumpirii combustibilului, un șofer a venit la benzinărie cu o autoutilitară care transporta un container de aproximativ 1.000 de litri, pe care a început să-l încarce, spre nemulţumirea celor care aşteptau la coadă, potrivit imaginilor publicate de reporter24.info.

Rapid, pe Facebook au apărut numeroase fotografii și filmulețe cu străzi blocate de numărul mare de mașini care își așteaptă rândul la pompă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-o intervenție în exclusivitate la Observator, ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat că nu există riscul să asistăm la creşteri mari de preţuri la benzină şi a transmis că declanșează controale la benzinăriile care au avut o creştere nejustificată.

"Este exclus ca să asistăm în România, la miezul nopţii, schimbări de preţ de 10 lei, 9 lei, 11 lei. Am vorbit cu premierul şi de mâine începe controale către benzinăriile care au avut o creştere nejustificată a preţului. Am discutat cu cei doi mari producători, cu OMV Petreom şi Rompetrol, nu se pune problema de preţuri de acest fel în benzinările lor. Va fi o creştere de 15 bani care va duce preţul tot la 8 lei. (...) Efectiv la stocul de carburanţi, ca în România să nu existe stocuri este exclus. Se află încă în limite care să nu impună o creştere mare a preţului la benzină şi motorină. Nu există niciun motiv să stăm la cozi, în România nu există riscul să rămânem fără carburant, nici azi, nici mâine, nici peste o săptămână, nici peste două. Nici peste trei, ceea ce mi se pare că o infiormaţie a unui preţ de la graniţa de vest a ajuns să creeze o panică, ceea ce mă face să cred că este un război hibrid. Infirmăm şi excludem fake-news-urile", a declarat Virgil Popescu, în direct la Observator. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Român filmat când umple cu combustibil un container de 1.000 litri, la o benzinărie din Slatina - VIDEO