Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Jandarmul de 24 de ani găsit împușcat în cap a murit la spital, după ore de agonie. Își stersese recent toate conturile de social media: "Era un om model"

Caz tulburător în Timişoara! Un jandarm a fost găsit împuşcat cu arma din dotare chiar în locuinţa sa. Colegii de muncă au făcut descoperirea şocantă, după ce au observat că tânărul de 24 de ani nu s-a mai întors la unitate, după ce a venit să-şi ia echipamentul. Tânărul, care a ajuns în stare gravă la spital, a murit după câteva ore.

de Redactia Observator

la 12.08.2024 , 13:34

"Cu regret profund, vă anunțăm ca la ora 11:37 medicii au declarat decesului colegului nostru. Transmitem mesajul de condoleanțe și suntem alături de familia îndurerată!", au anunțat colegii tânărului.

A murit după ore de agonie la spital

Tânărul de 24 de ani a fost găsit cu răni la cap chiar de colegii lui, în apartamentul în care locuia în chirie.

Vezi și

"Acum am văzut şi eu că am ieşit că aştept pe cineva şi am văzut poliţia şi mi-o spus vecinul. Ştiţi doamnă! Vecina ce s-a întâmplat. Zic nu ştiu", spune un localnic.

Pe acelaşi subiect

"În jurul orei 7.40, efectivele din cadrul echipajului de intervenţie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş, observând că un coleg nu s-a prezentat în serviciu, s-au deplasat la adresa subofiţerului unde bărbatul a fost găsit cu o plagă împuşcată în zona capului", a declarat Ana Lupulescu, Inspectoratul de Jandarm Judeţean Timiş.

Tânărul îşi ştersese conturile de pe site-urile de socializare recent

Din primele informaţii, jandarmul de 24 de ani, de fel din Gorj, ar fi încercat să-şi ia zilele cu arma din dotare. Anchetatorii nu au găsit încă un mesaj de adio care să justifice gestul, însă apropiaţii lui ar fi observat că tânărul îşi ştersese conturile de pe site-urile de socializare recent.

"Ceva probleme. Ori la serviciu, ori familia, ori de dragoste, cine ştie. Nu se ştie niciodată. Am auzit ceva, dar o pocnitură, dar nici prin cap nu mi-a trecut aşa ceva, Doamne fereşte", a declarat o vecină.

"Stă la mine în chirie de mai mult timp. De vreo 3 ani, un băiat deosebit. Fără nicio problemă. Era un model. Un om model", a declarat un bărbat. 

Tânărul a fost transportat la spital în stare gravă. La ultima testare psihologică, specialiştii nu ar fi observat că are probleme şi a fost declarat apt pentru executarea serviciului. În acest caz a fost sesizat Parchetul Militar Timişoara, iar anchetatorii încearcă să înţeleagă exact ce s-a întâmplat. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Jandarmul de 24 de ani găsit împușcat în cap a murit la spital, după ore de agonie. Își stersese recent toate conturile de social media: "Era un om model"